Carla Gorter

The New Diamonds

The Story Of The Blue Diamonds
za 1 mrt 20:15
za 1 mrt
20:15
  • za 1 mrt
    20:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Een juweel van een voorstellingThe Blue Diamonds was een zeer succesvol Nederlands duo bestaande uit de broers Riem en Ruud de Wolff. In 1960 braken ze door met de wereldwijde hit Ramona. Met een tour langs de Nederlandse theaters brengen muzikale erfgenamen Steffen de Wolff en Patrick Drabe als The New Diamonds een uitbundig en meer dan gerechtvaardigd muzikaal eerbetoon aan deze bijzondere Nederlands-Indische broers! Geniet van deze muzikale geschiedenis van de Indo-muziek.

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen