THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Jumbo Filmweken

BESTELLEN MET EEN UNIEKE ACTIECODE VAN JUMBO?

Vanaf dinsdag 15 januari ontvangt men bij iedere € 10,- aan boodschappen bij JUMBO Den Blanken Baarn een filmvoucher. Heeft u 10 filmvouchers gespaard? Lever die dan in bij Jumbo den Blanken Baarn en u ontvangt een unieke actiecode waarmee u een filmkaartje voor € 5,- kunt aanschaffen.

Add a comment

Lees meer

Nieuw filmtarief per FEB 2019

Onder andere door de recente BTW-verhoging van 6% naar 9% zijn wij genoodzaakt om m.i.v. februari 2019 de filmkaartprijzen met € 0,50 te verhogen. De nieuwe kaartprijzen zijn € 10,50 online | € 11,00 kassa. Kaartprijzen blijven incl. consumptie.

Add a comment

Informatieavond | MA 14 JAN 2019

Samenwerking Theater de Speeldoos, Bibliotheek Baarn en Volksuniversiteit Baarn. Plannen en ontwerpschetsen van de verbouwing zijn maandag 14 januari 2019 gepresenteerd.

Add a comment

Lees meer

Even voorstellen...Simone Brouwer, onze nieuwe filmprogrammeur

Theater de Speeldoos heeft een nieuwe filmprogrammeur. Simone Brouwer volgt voorganger Jacques de Jong op die, wegens een verhuizing naar het noordoosten van het land, zijn taak als filmprogrammeur heeft neergelegd. De eerste, door Simone geprogrammeerde films, zijn in december te zien op het filmdoek van Theater de Speeldoos.

Add a comment

Lees meer

Permanente Wall of Fame | fotografie Lilianne Vloet

In de entree naar de theaterzaal zijn bijzondere portretten van artiesten te zien die in theaterseizoen 2017-2018 in het theater hebben opgetreden. Aan de Wall of Fame prijken ‘grote’ namen waaronder Youp van ’t Hek, Karin Bloemen, Richard Groenendijk en Renée Soutendijk.

Add a comment

Lees meer

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies