Nieuws

Dead Man Walking

Tip voor filmliefhebbers: Opera Dead Man Walking

Filmliefhebbers opgelet: de aangrijpende, waargebeurde film Dead Man Walking uit 1995 is nú ook als opera te zien! En mét een speciaal kortingsaanbod: boek kaarten (max 2) voor deze opera en betaal geen € 40 maar € 25 per kaart! Gebruik bij het boeken de unieke actiecode Welkom@opera23 en profiteer voor 18 okt 12:00 uur van deze fijne korting!

Lees verder
Laat het doek niet vallen voor Theater de Speeldoos

Laat het doek niet vallen!

De afgelopen tijd heeft ons theater veel verontruste reacties ontvangen n.a.v. artikelen in de lokale en regionale kranten over een mogelijk faillissement. Graag leggen uit wat het probleem is en welke oplossing wij zien. Laat het doek niet vallen! Klik op ‘Lees verder’ voor het artikel van ons bestuur.

Lees verder
Vier je verjaardagspartijtje in ons theater

Vier je verjaardagspartijtje in ons theater!

Ben jij binnenkort jarig? Maak er een extra bijzonder verjaardagspartijtje van in ons theater in combinatie met een familievoorstelling of jeugdfilm. Gegarandeerd een extra leuke verjaardag!

Lees verder
Youp van 't Hek ontvangt afscheidscadeau van Theater de Speeldoos

Youp van 't Hek, bedankt!

Zijn allereerste première ooit was in Baarn en onlangs startte Youp van 't Hek zijn allerlaatste theatertour ook bij ons! Uit handen van onze directeur Tom van der Poel ontving Youp een passend afscheidskado: een ingelijst fotoportret dat een paar jaar geleden in ons theater gemaakt is.

Lees verder
Simone Brouwer

Nieuwe filmprogrammeur!

Een nieuw seizoen, een nieuwe filmprogrammeur en dat is geen onbekende...

Lees verder
Dit najaar met korting naar opera!

Dit najaar met korting naar opera!

ACTIE: Maak dit najaar voor slechts €25 kennis met hedendaagse opera!

Wij bieden korting op één uit drie opera's aan. Je betaalt geen € 40 per kaart maar slechts € 25. Dat is maar liefst 37,5% korting!

Lees verder
van 3