THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Winnaar Campagne 2019; vaker naar het theater!

Baarnaar Thon Stoffelen was een van de kaartkopers n.a.v. onze campagne 2019; VAKER NAAR HET THEATER! Wij beloonden hem daarom met een Podium Cadeaukaart t.w.v. € 25,-.

Add a comment

Lees meer

Jumbo Filmweken

BESTELLEN MET EEN UNIEKE ACTIECODE VAN JUMBO?

Vanaf dinsdag 15 januari ontvangt men bij iedere € 10,- aan boodschappen bij JUMBO Den Blanken Baarn een filmvoucher. Heeft u 10 filmvouchers gespaard? Lever die dan uiterlijk ZO 24 FEB in bij Jumbo den Blanken Baarn en u ontvangt een unieke actiecode waarmee u een filmkaartje voor € 5,- kunt aanschaffen.

Add a comment

Lees meer

Nieuw filmtarief per FEB 2019

Onder andere door de recente BTW-verhoging van 6% naar 9% zijn wij genoodzaakt om m.i.v. februari 2019 de filmkaartprijzen met € 0,50 te verhogen. De nieuwe kaartprijzen zijn € 10,50 online | € 11,00 kassa. Kaartprijzen blijven incl. consumptie.

Add a comment

Even voorstellen...Simone Brouwer, onze nieuwe filmprogrammeur

Theater de Speeldoos heeft een nieuwe filmprogrammeur. Simone Brouwer volgt voorganger Jacques de Jong op die, wegens een verhuizing naar het noordoosten van het land, zijn taak als filmprogrammeur heeft neergelegd. De eerste, door Simone geprogrammeerde films, zijn in december te zien op het filmdoek van Theater de Speeldoos.

Add a comment

Lees meer

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies