Nieuws

NIEUW! Onze eigen PODIUM Cadeaukaart!

NIEUW: Onze eigen PODIUM Cadeaukaart!

Vanaf nú verkrijgbaar! Onze eigen PODIUM Cadeaukaart! De kaart is ontworpen met de look & feel van ons theater en is oplaadbaar met elk gewenst bedrag. Dus… ben je op zoek naar een leuk cadeautje, geef dan de Theater de Speeldoos PODIUM Cadeaukaart!

De kaart is verkrijgbaar aan onze theaterkassa (ma-wo-do 10:00-12:00) en ook online te bestellen.

Lees verder
Kunstatelier voor kinderen Langs Jan exposeert nú in ons theater

Nieuwe expositie

Kunstatelier voor kinderen Langs Jan exposeert nú in ons theater met de expositie Natuur'lijk het leukste! Kom langs en neem 'n kijkje.

Lees verder
Royal Disco Party - The Anniversary

Royal Disco Party mét Gerard Ekdom! | Boek nú!

De Royal Disco Party is jarig! Op za 27 mei 2023: Royal Disco Party - The Anniversary! Met onze ‘eigen’ DJ’s Rik & Ed maar deze 5e editie ook met … GERARD EKDOM!

>> Koop hier je tickets!

Lees verder
Electro World steunt ons theater

Electro World verlengt sponsoring

Electro World Van der Meulen uit Baarn zet de samenwerking - die ontstond in 2019 - met ons theater voort. Met de verlenging van de sponsoring treedt Ramon van der Meulen toe tot de Culturele Business Club van ons theater. 

Lees verder
Juwelier van Doorm steunt ons theater

Juwelier van Doorm steunt ons theater

De Baarnse Juwelier van Doorm zet de samenwerking met ons theater voort. Een samenwerking die in de zomer van 2019 begon. Met de verlenging van de sponsoring treedt Edwin van Doorm toe tot de Culturele Business Club van ons theater. 

Lees verder
I Love My Ears | Gratis oordoppen

I Love My Ears | Gratis oordoppen

Maak bij (muziek)voorstellingen in ons theater gebruik van onze gratis oordoppen! Deze zijn verkrijgbaar aan de bar. Daar zijn ook officiële festival oordoppen met een uniek dempingsfilter te koop voor € 12,50. Wij ondersteunen de I Love My Ears-campagne. Jij ook?

Lees verder