Nieuws

Binnenkort wijzigt de manier van inloggen op onze website!

Vanaf 11 maart vragen wij je eenmalig opnieuw in te loggen. Huidige wachtwoorden zijn vanaf dat moment niet meer geldig.

Lees verder

Nieuwe expositie

Atelier Langs Jan is een kunstatelier voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Al 60 jaar zijn vele kinderen op deze unieke locatie, wekelijks, op een gezellige manier met kunst bezig.

De schilderijen zijn t/m ma 1 apr te zien in ons theater. Kom langs en neem 'n kijkje!

Lees verder
Stoel Theater van het Jaar Prijs

Theater de Speeldoos is Theater van het Jaar!

Drie maal is scheeprecht. Voor de derde keer werden wij genomineerd en nu dan ook echt gewonnen! Theater de Speeldoos is uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2023 in de categorie Kleine Theaters (minder dan 450 stoelen). We zijn ontzettend trots op onze titel!

Lees verder
Nieuw thee assortiment

Nieuw thee assortiment

Theeliefhebbers kunnen binnenkort hun hart ophalen aan ons nieuwe, lekkere verse thee assortiment! Op het Tea Bar MenuNotendroom, Sensei Sencha, China Jasmijn, Rooibos Bio, Earl Grey en Energiebooster. Stuk voor stuk aanraders!

Lees verder
Jongerenkorting

Jongeren met korting naar ons theater

Om cultuur toegankelijker te maken voor jongeren, hanteert ons theater sinds 1 januari j.l. een speciaal tarief voor deze doelgroep. Jongeren tussen de 13 en 25 jaar kunnen voor slechts €12,50 genieten van voorstellingen in ons theater!

Lees verder
Theater de Speeldoos en Baarnse restaurants bieden compleet avondje uit

Theater de Speeldoos en Baarnse restaurants bieden compleet avondje uit

Theater de Speeldoos kondigt met veel enthousiasme een nieuwe samenwerking aan met drie voortreffelijke restaurants in Baarn: Het Dorsthuys, Eemlust en Tutto Pepe. Deze samenwerking heeft tot doel om theaterliefhebbers een compleet avondje uit te bieden met een heerlijk theatermenu voorafgaand aan hun theaterbezoek. 

Lees verder
van 3