Nieuws

Danner & Danner: nieuwe sponsor en medegebruiker van het theater

Vanaf 2 april 2024 worden er van maandag t/m vrijdag taallessen gegeven door taalschool Danner & Danner in Theater de Speeldoos. We zijn erg blij met deze nieuwe sponsor en medegebruiker!

Lees verder

Nieuwe expositie van Anna Snijder

Anna Snijder is een gepassioneerd kunstenaar van abstracte schilderijen. Haar grote inspirators zijn Gerhard Richter en Mark Rothko. 

De schilderijen zijn t/m 9 juli te zien in ons theater. Kom langs en neem 'n kijkje!

Lees verder

DE KAARTVERKOOP VOOR SEIZOEN 24/25 IS GESTART!

Op maandag 13 mei om 10:00 uur is de algemene kaartverkoop voor theaterseizoen 2024-2025 van start gegaan. Vanaf september kun je weer gaan genieten van ruim 100 theatervoorstellingen voor jong en oud. Lees hier alles over de kaartverkoop en het inlogproces.

Lees verder

Theater4daagse 2024 | 20 t/m 23 aug

SAVE THE DATE! Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Houd je van zingen, dansen of toneelspelen? En wil je een onvergetelijke theaterervaring meemaken? Noteer dan vast de volgende data in je agenda! Van di 20 t/m 23 aug vindt de Theater4daagse weer plaats in ons theater. Na vier dagen workshops laat je zien wat je geleerd hebt in een spetterende eindvoorstelling!

Lees verder

De eerste 100 dagen van voorzitter Bert Kranendonk

De eerste 100 dagen van de nieuwe voorzitter van Theater de Speeldoos zitten erop. Bert Kranendonk heeft met vele stakeholders kennis gemaakt en vooral geluisterd. Op 9 april, zijn honderdste dag, presenteerde Bert Kranendonk zijn analyse en visie op de meerwaarde van het theater voor Baarn. 

Lees verder

De manier van inloggen op onze website is veranderd!

Sinds maandag 8 april vragen wij je eenmalig opnieuw in te loggen. Huidige wachtwoorden zijn vanaf dat moment niet meer geldig.

Lees verder
van 3