PODIUM Cadeaukaart

Bestel jouw PODIUM Cadeaukaart hieronder rechtstreeks via de website van PODIUM Cadeaukaart. Je kunt zowel een digitale versie als de klassieke (fysieke) kaart bestellen.

De digitale PODIUM Cadeaukaart zit binnen een uur in je mailbox! Voor de klassieke PODIUM Cadeaukaart geldt: op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.

De kaart is op te laden met ieder gewenst bedrag tussen € 10 en € 150. De waarde die op de PODIUM Cadeaukaart staat, kan door de ontvanger in één keer of in delen worden besteed.

In ons theater kan de waarde op de PODIUM Cadeaukaart besteed worden aan zowel theatervoorstellingen als films. Het bedrag op de PODIUM Cadeaukaart is zowel inwisselbaar bij het kopen van kaarten via onze website als aan onze theaterkassa. Bij online besteding vul je de pincode in die tevoorschijn komt na het verwijderen van de kraslaag achterop de kaart.

Bekijk hier ons theater- & filmaanbod

Let op: Van de PODIUM Cadeaukaarten die na september 2019 aangeschaft zijn, is het opgeladen tegoed niet meer oneindig te besteden, maar slechts tot een maximum van 3 jaar.

Theaterkassa
De PODIUM Cadeaukaart is ook verkrijgbaar aan onze theaterkassa. Check hier onze actuele kassaopeningstijden.