PODIUM Cadeaukaart

NIEUW! Onze eigen PODIUM Cadeaukaart!

Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Bestel de Theater de Speeldoos PODIUM Cadeaukaart hieronder rechtstreeks via de website van PODIUM Cadeaukaart of haal hem af aan onze theaterkassa (ma-wo-do 10:00-12:00).

Wil je een digitale versie van PODIUM Cadeaukaart bestellen? Dan ontvang je de reguliere PODIUM Cadeaukaart. Deze zit binnen een uur in je mailbox! Voor de fsyieke PODIUM Cadeaukaart (Speeldoos versie of de reguliere Cadeaukaart) geldt: op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd.

De kaart is op te laden met ieder gewenst bedrag tussen € 10 en € 150. De waarde die op de PODIUM Cadeaukaart staat, kan door de ontvanger in één keer of in delen worden besteed. De PODIUM Cadeaukaart is 3 jaar geldig; daarna is het opgeladen bedrag niet meer besteedbaar.

In ons theater kan de waarde op de PODIUM Cadeaukaart besteed worden aan zowel theatervoorstellingen als films. Het bedrag op de PODIUM Cadeaukaart is zowel inwisselbaar bij het kopen van kaarten via onze website als aan onze theaterkassa. Bij online besteding vul je de pincode in die tevoorschijn komt na het verwijderen van de kraslaag achterop de kaart.

Bekijk hier ons theater- & filmaanbod

Theaterkassa
De PODIUM Cadeaukaart is ook verkrijgbaar aan onze theaterkassa. Check hier de actuele kassaopeningstijden.