Foto: Mieke Wegerif

Zaalplattegrond

Grote Zaal

Onze theaterzaal met 342 stoelen en 4 rolstoelplekken biedt vanaf iedere plek goed zicht op het podium. Om die reden hanteren wij geen rangen met diverse kaartprijzen.

De geluid- en techniektafel is geplaatst in het midden van rij 7 en rij 8. Het balkon valt over de laatste rijen van de zaal heen, rij 8 t/m 11. Vanaf rij 5 loopt de zaal op. Naast de hoekplaatsen op rij 9 staat een pilaar. Deze pilaren ontnemen echter niet het zicht op het podium vanaf hoekplaatsen rij 10 en 11.

In geval van een ‘volloopzaal’ (ook wel ongeplaceerde zaal genoemd), kun je geen eigen plekken via de website kiezen. Hetzelfde geldt voor een voorstelling in onze Kleine Zaal.

Rolstoelplaats nodig? Stuur dan een e-mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl. Onze kassamedewerker bekijkt of er een rolstoelplaats beschikbaar is. Let op: vanwege de verminderde zaalcapaciteit zijn ook het aantal rolstoelplaatsen beperkt.Zaalplattegrond

De theaterzaal is ook uitermate geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, zoals een (livestream) congres of lezing! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze zakelijke pagina.