Foto: Lilianne Vloet

Algemene informatie

Van contant naar pin
In ons theater is het uitsluitend nog mogelijk om met pinpas af te rekenen. Dit geldt zowel voor de theaterkassa als aan de bar. Door te pinnen maak je met ons het theater veiliger en hygiënischer en het werk achter de schermen efficiënter.

Kom op tijd!
Alle tijden van onze (film)voorstellingen staan vermeld op deze website en vind je ook terug op je plaatsbewijs. Ons theater opent haar deuren en de bar ongeveer een uur voorafgaand aan de voorstelling. De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang van de voorstelling open. Zowel voor artiesten als het publiek zijn laatkomers bijzonder storend. Kom je toch te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling óf en wanneer je de zaal - uitsluitend op aanwijzing van onze medewerkers - kunt betreden. Er is geen restitutie van entreegeld mogelijk.

Mobiele telefoons
Om technische storingen te voorkomen en ten behoeve van de concentratie van artiesten en bezoekers, dienen mobiele apparaten volledig uitgeschakeld te zijn in de theaterzaal.

Opnames
Het is niet toegestaan foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij daar vooraf schriftelijke afspraken over zijn gemaakt met de artiest(en) en het theater.