Foto: Lilianne Vloet

Service

Gratis garderobe
Je kunt gebruikmaken van onze gratis (onbewaakte) garderobe. Vanuit brandveiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om jassen mee de zaal in te nemen. Wij verzoeken je dan ook deze in de garderobe te hangen. LET OP: i.v.m. de coronamaatregelen in ons theater kan het zijn dat onze garderobe buiten gebruik is en je gevraagd wordt jassen en tassen wel mee te nemen de zaal in.

Mindervaliden
Ons theater is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden. De entree bevat automatische schuifdeuren, er is een invalidentoilet en de Grote Zaal beschikt over vier plaatsen speciaal voor rolstoelgebruikers. Deze kunnen zowel telefonisch als aan de theaterkassa worden gereserveerd. Rolstoelplaatsen kunnen niet worden besteld via de website. Voor het reserveren van deze kaarten betaal je geen administratiekosten.

Stoelverhogers
Voor onze kleinste theaterbezoekers zijn er stoelverhogers beschikbaar. Deze staan bij familievoorstellingen klaar bij de ingang van de theaterzaal. Bij andere voorstellingen kun je er altijd om vragen bij een van onze medewerkers.

Slechthorend?
In de grote theaterzaal is een zendinstallatie aanwezig voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat. Het reserveren van een hoofdtelefoon met versterking is mogelijk aan de theaterkassa vanaf vijf werkdagen voor de voorstelling. 

Portemonneeloze pauze
Om je in de pauze van voorstellingen sneller van dienst te kunnen zijn, is een pauzedrankje bij de prijs van je theaterkaartje inbegrepen. In het theatercafé staan in de pauzes dan ook diverse drankjes klaar om uit te kiezen. Indien er geen pauze is, worden de drankjes na afloop van de voorstelling klaargezet. Als je keuze niet (meer) voorradig is, kun je een drankje bestellen aan de bar (m.u.v. buitenlands gedistilleerde dranken). Het is niet mogelijk het pauzedrankje vóór de voorstelling te gebruiken, maar uiteraard is het theatercafé vooraf geopend voor een gezellig kopje koffie! Bij theaterstukken van lokale amateurgezelschappen en voorstellingen uit de reeks Op weg naar Carré zijn geen pauzedrankjes inbegrepen.