Foto: Lilianne Vloet

Service

Gratis garderobe
Je kunt gebruikmaken van onze gratis (onbewaakte) garderobe. Vanuit brandveiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om jassen mee de zaal in te nemen. Wij verzoeken je dan ook deze in de garderobe te hangen.

Mindervaliden
Ons theater is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden. De entree bevat automatische schuifdeuren, er is een invalidentoilet en de theaterzaal beschikt over vier plaatsen speciaal voor rolstoelgebruikers. Deze kunnen zowel telefonisch als aan de theaterkassa worden gereserveerd. Rolstoelplaatsen kunnen niet worden besteld via de website. Voor het reserveren van deze kaarten betaal je geen administratiekosten.

Stoelverhogers
Voor onze kleinste theaterbezoekers zijn er stoelverhogers beschikbaar. Deze staan bij familievoorstellingen klaar bij de ingang van de theaterzaal. Bij andere voorstellingen kun je er altijd om vragen bij een van onze medewerkers.

Slechthorend?
In de grote theaterzaal is een zendinstallatie aanwezig voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat. Het reserveren van een hoofdtelefoon met versterking is mogelijk aan de theaterkassa vanaf vijf werkdagen voor de voorstelling via theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.

(Gratis) oordoppen
Bij onze muziekvoorstellingen kan sprake zijn van een hoog geluidsvolume. Daarom raden we aan om bij die voorstellingen altijd gehoorbescherming te gebruiken. Aan onze bar zijn gratis (herbuikbare) oordoppen verkrijgbaar. Ook kun je daar officiële festival oordoppen met een uniek dempingsfilter (Pluggerz Music Earplugs) kopen voor € 9,95.

Ons theater ondersteunt de I Love My Ears-campagne. Daar vind je meer informatie over geluid en gehoorbescherming.

Portemonneeloze pauze
Om je in de pauze van voorstellingen sneller van dienst te kunnen zijn, is een pauzedrankje bij de prijs van je theaterkaartje inbegrepen. In het theatercafé staan in de pauzes dan ook diverse drankjes klaar om uit te kiezen. Als er geen pauze is, worden de drankjes na afloop van de voorstelling klaargezet. Als je keuze niet (meer) voorradig is, kun je een drankje bestellen aan de bar (m.u.v. buitenlands gedistilleerde dranken). Het is niet mogelijk het pauzedrankje vóór de voorstelling te gebruiken, maar uiteraard is het theatercafé vooraf geopend om iets te nuttigen. Bij theaterstukken van lokale amateurgezelschappen en voorstellingen uit de reeks Op weg naar Carré zijn geen pauzedrankjes inbegrepen. 

Stichting Vier het Leven
Een groeiend aantal ouderen ziet op tegen het zelf regelen van theater- en concertbezoek. Wij werken samen met stichting Vier Het Leven om nog meer theaterliefhebbers van onze voorstellingen te laten genieten. Elke drie maanden ontvangen belangstellenden een programma met een gevarieerd aanbod. Je wordt van huis opgehaald door een gastvrouw/-heer en na afloop weer thuisgebracht. Voor een geringe meerprijs zijn via ‘Vier Het Leven’ vervoer, de plaatsen in het theater en de consumpties volledig verzorgd. Kijk voor meer informatie op 4hetleven.nl of bel (035) 524 51 56.

Tips en klachten
Je bent van harte uitgenodigd tips, opmerkingen of klachten over een voorstelling of over de dienstverlening van ons theater te melden bij een van onze medewerkers of te mailen naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.