Foto: Danielle de Bruijn

Speeldoos VIP Vervoer

VIP voor één avond? Vraag het VIP Vervoer aan!

 



Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Vanaf nu kan dat! Ons theater biedt samen met partner Volvo Buitenweg het Speeldoos VIP Vervoer aan bij een aantal voorstellingen in het weekend.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor een van onderstaande voorstellingen in het weekend in ons theater (of je hebt hier al kaarten voor) en vraagt via onderstaand invulformulier het VIP Vervoer aan.

Loting
Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald in een luxe Volvo door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor jou en je gezelschap een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze. Kortom, je bent onze VIP die avond!

Vrienden hebben Voorrang!
Vrienden van ons theater hebben nét dat streepje voor. Uit de aanvragen selecteren wij eerst onze Vrienden voor de loting. Zijn er geen aanmeldingen van Vrienden? Dan maakt iemand anders uit ons theaterpubliek kans op het VIP Vervoer. Vriend Worden? Meld je hier aan als Vriend en profiteer van alle voordelen!

LET OP: een aanvraag is nog geen garantie op dit VIP Vervoer!

Maak kans | Doe een aanvraag
Vriend of geen Vriend? Boek kaarten voor een van onderstaande voorstellingen en doe een aanvraag voor het VIP Vervoer via het invulformulier!

Aanvraag Speeldoos VIP vervoer

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Voorstellingen in deze serie

 • Richard Groenendijk

  Voor iedereen beter (reprise)
  za 8 apr 20:15
  Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
  Theaterzaal
  za 8 apr
  20:15
  Uitverkocht
 • ▲ (try-out)

  Ashton Brothers
  za 20 mei 20:15 - 21:45
  Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
  Theaterzaal
  za 20 mei
  20:15 - 21:45
  Laatste tickets

Reacties van VIPs die je voorgingen

"We wilden jullie nog even bedanken voor het VIP vervoer en service afgelopen zaterdag. De “chauffeur” heeft ons de hele avond van begin tot eind heel vriendelijk en servicegericht verwent. Topper!"

"Heel hartelijk dank voor de VIP behandeling van j.l. zaterdagavond. We hebben genoten van de prachtige opera - uitvoering, maar ook heel erg van 'het VIP' zijn. Het maakte de avond tot een zeer plezierige herinnering. Aan buren in de zaal vertelden we dat we de VIP van de avond waren en waren jaloers toen ze ons in de pauze verwend zagen worden. De volgende keer gingen ze ook een aanvraag doen! Bedankt aan Tjibbe die ons echt in de watten legde.

We hebben mede namens deze ervaring besloten om Vriend van de Speeldoos te worden."

Hartelijk groet van B & E

"Wat bijzonder dat we een van de eersten zijn die als VIP opgehaald worden."
"Vervoer naar en van het theater door een Volvo-met-chauffeur, ontvangst door Danielle van de Speeldoos met koffie en chocolaatjes, aan een eigen gereserveerd tafeltje...een feestelijke start van mijn theaterseizoen."
"Wat superleuk dat mijn moeder en ik gebruik kunnen maken van het VIP vervoer! Mijn moeder was ook helemaal verrast."
"Wat een eer dat we van deze service mogen gebruikmaken. Nogmaals veel dank voor het aanbod!"
"Wat een leuke verrassing. We vinden het heel leuk!"