Acoustic Christmas

3JS
za 7 dec 20:15
za 7 dec
20:15
  • za 7 dec
    20:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Nu kan kerst echt beginnenDecember is misschien wel de mooiste (theater)maand van het jaar. Knus, warm en gezellig. En als de Sint weer terug is naar Spanje kan kerst eigenlijk pas echt beginnen als je bij de Christmas-show van de 3JS bent geweest.  Zo was het altijd en zo zal het hopelijk nog jaren zijn. Laten we ook deze december weer Kerstmis vieren in het theater: mooier, voller en intenser dan ooit tevoren. Mensen die de 3JS kennen weten wat dat betekent.

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen