Jongeren met korting naar ons theater

Om cultuur toegankelijker te maken voor jongeren, lanceerde ons theater vanaf 1 januari een speciaal tarief voor deze doelgroep. Jongeren tussen de 13 en 25 jaar kunnen voor slechts €12,50 genieten van voorstellingen in ons theater! Het initiatief is een concrete opvolging van de onlangs in het theater gehouden Avond van de Baarnse Jongeren.

Kaarten worden vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling beschikbaar gesteld door het theater en zijn alleen online te boeken. Dit stelt de jeugd in staat om op het laatste moment te beslissen en spontaan van een avondje cultuur te genieten.

Het speciale tarief is bedoeld om de drempel naar cultuur voor jongeren te verlagen en hen de kans te bieden om de magie van live theater te ervaren. Het tarief van € 12,50 is van toepassing op een breed scala aan voorstellingen, waaronder cabaret, theaterconcerten en toneelstukken die plaatsvinden in Theater de Speeldoos. De jeugdprogrammering, films en opera's zijn uitgesloten van de jongerenprijs, evenals de Sunday Sessions op zondagmiddag. Kaartkopers die hiervan gebruikmaken, worden bij binnenkomst in het theater gevraagd zich te legitimeren met een geldig document.

Theater de Speeldoos gelooft sterk in de waarde van cultuur en wil jongeren aanmoedigen om de theaterwereld te verkennen. Door het speciale tarief hopen ze een breed publiek van jonge enthousiastelingen te bereiken die anders wellicht niet zo snel de weg naar het theater zouden vinden.

"We willen een brug slaan tussen jongeren en cultuur door het voor hen financieel haalbaarder te maken om naar het theater te gaan. Cultuur mag geen luxe zijn, maar een toegankelijke ervaring voor iedereen," zegt Tom van der Poel, directeur van Theater de Speeldoos. “We kijken ernaar uit om een nieuwe generatie theaterliefhebbers te verwelkomen en samen met hen de magie van live optredens te delen.”

Met de lancering van dit nieuwe initiatief hoopt Theater de Speeldoos een blijvende impact te hebben op de culturele betrokkenheid van onze jeugd en de aanwas van nieuw theaterpubliek te garanderen.

Voor meer informatie over het voorstellingen en het bestellen van kaarten, kijk hier.