© Freepik

Theater de Speeldoos en Baarnse restaurants bieden compleet avondje uit

Theater de Speeldoos kondigt met veel enthousiasme een nieuwe samenwerking aan met drie voortreffelijke restaurants in Baarn: Het Dorsthuys, Eemlust en Tutto Pepe. Deze samenwerking heeft tot doel om theaterliefhebbers een compleet avondje uit te bieden met een heerlijk theatermenu voorafgaand aan hun theaterbezoek. Nieuw is dat het theater de theatergasten actief op de theatermenu’s van de deelnemende restaurants gaat wijzen in de service mail die bezoekers voorafgaand aan hun bezoek ontvangen.

Klik hier voor de theatermenu's

Culinaire verwennerij voor theatergasten
Voorafgaand aan voorstellingen kunnen theatergasten genieten van een speciaal samengesteld theatermenu bij Eemlust, Tutto Pepe of Het Dorsthuys. Deze menu's beloven stuk voor stuk zeer smakelijke gerechten voor gasten die zichzelf willen trakteren op een etentje voordat ze van een voorstelling gaan genieten. Overigens geldt het aanbod ook voorafgaand aan filmvoorstellingen. Op de vaste ‘maandagavond filmavond’ kan de filmliefhebber terecht bij zowel Het Dorsthuys als Eemlust. Op alle andere avonden is er keuze uit de drie genoemde restaurants.

Het Dorsthuys is een restaurant in het hart van Baarn en staat bekend om zijn authentieke gerechten en gastvrije sfeer. Het restaurant biedt een wekelijks gevarieerd menu met hoogwaardige ingrediënten. Eemlust is een sfeervol restaurant gelegen aan de rivier de Eem. Het restaurant biedt een adembenemend uitzicht op het water en serveert gerechten met een knipoog naar de Franse en Aziatische keuken. Tutto Pepe is een Italiaans restaurant dat bekendstaat om zijn smaakvolle Italiaanse gerechten en charmante ambiance.

Op tijd naar de voorstelling
Naast het bieden van culinaire verwennerij, zorgen de restaurants ervoor dat gasten op tijd naar het theater kunnen vertrekken. Dit betekent dat zij in alle rust kunnen dineren en zich geen zorgen hoeven te maken over het halen van de voorstelling.

Theaterdirecteur Tom van der Poel over deze samenwerking: “Het was onze vurige wens om in ons theater met een geschikte keuken zelf te gaan starten met theatermenu's, maar doordat de plannen daarvoor voorlopig niet doorgaan zijn we op zoek gegaan naar een andere invulling om onze gasten, die veelvuldig voorafgaand aan de voorstellingen gebruikmaken van de plaatselijke horeca, dit toch aan te kunnen bieden. De banden waren snel aangehaald en nu trekken we op deze manier samen op.”

Ruud Bouwman, eigenaar van Het Dorsthuys zegt: “Ons restaurant ligt aan de Brink, op loopafstand van Theater de Speeldoos en is daarom voor theaterpubliek een uitstekende uitvalsbasis om voorafgaand een hapje te komen eten. Parkeren kan bij ons voor de deur op de parkeerplaats op de Brink of alvast op het parkeerterrein van het theater. We hopen dat we vele theatergasten culinair mogen verwennen en daarmee bijdragen aan een compleet avondje uit.

De woorden: Geniet, ontspan en vier het leven zijn niet voor niets de basis waaruit wij alles doen en bedenken. Wij vinden dan ook dat de combinatie van een diner met aansluitend een voorstelling elkaar perfect aanvult.” voegt Mitchel van Wegen namens restaurant Eemlust tot slot toe.

Samen met de restaurants kijkt Theater de Speeldoos uit naar vele gezellige en smaakvolle avonden voor haar publiek.

Meer informatie en reserveringen
Klik hier voor de theatermenu's
Het Dorsthuys
Restaurant Eemlust
Tutto Pepe