Veldhuis en Kemper

Werkvoorstelling, try out
za 25 mei 20:15 - 21:45
za 25 mei
20:15 - 21:45
  • za 25 mei
    20:15 - 21:45
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Bloed, zweet & tranen... van het lachen

Klopt, er is nog geen titel. Sterker nog, de mannen weten niet eens precies waar ze het over gaan hebben. Relaties en elkaar hebben ze in hun eerdere programma’s al helemaal besproken. Hoog tijd dus om de blik naar buiten te richten en te kijken wat er eigenlijk nog meer in de wereld gebeurt. En wat ze daar eigenlijk van vinden. Wat dat is, daar komen ze achter terwijl ze optreden en daar kun jij in het allervroegste stadium bij zijn. Wees er snel bij, want het wordt hoe dan ook een vrolijke avond vol bloed, zweet en lachen!

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen