© VHE - Credits Fent

Fien & Teun de Musical - Bonte avond op de boerderij (2+)

Van Hoorne Entertainment
wo 1 mei
wo 1 mei

Boerenbonte middag in het theater

Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te organiseren! Na al hun avonturen op onder meer tv, in de bioscoop en bij Avonturenboerderij Molenwaard zullen Fien en Teun er tijdens deze spiksplinternieuwe familievoorstelling weer een écht Hollands feestje van maken.

Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

De muzikale familievoorstelling Fien & Teun, Bonte avond op de boerderij is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

 

  • Vóór- en na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken bij de Boerderij Experience in het theatercafé
  • Na afloop van de voorstelling komen Fien en Teun naar het theatercafé voor een meet & greet
cadeaubon Fien & Teun

Deze voorstelling cadeau geven?

Download de geschenkverpakking

Credits

Producent: Van Hoorne Entertainment
Cast: Fien & Teun, Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond e.a.
Regie: René Noorderveen en Stijn Mac Gillavry