Danner & Danner: nieuwe sponsor en medegebruiker van het theater

Vanaf 2 april 2024 worden er van maandag t/m vrijdag taallessen gegeven door taalschool Danner & Danner in Theater de Speeldoos. We zijn erg blij met deze nieuwe sponsor en medegebruiker!

Terence Harms van Danner & Danner: "Als taalschool is Danner & Danner toegewijd aan het verrijken van de culturele ervaring van onze cursisten. Naast het aanleren van de Nederlandse taal, geloven we sterk in de kracht van theater en cultuur om een dieper begrip van de taal en samenleving te bevorderen. Onze nieuwe samenwerking met Theater de Speeldoos creëert niet alleen een laagdrempelige mogelijkheid om prachtige voorstellingen te ervaren, maar ook om de Nederlandse taal en cultuur op een levendige en boeiende manier te verkennen. Door deze ervaringen streven we ernaar om niet alleen taalvaardigheid, maar ook culturele verbondenheid te bevorderen."

Wilt u zich ook aan ons theater verbinden en ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met directeur Tom van der Poel door een mail te sturen naar tom@speeldoosbaarn.nl.