Buro RuST, Benning Gladkova

Wat mijn man niet weet

Victoria Koblenko, Birgit Schuurman e.a.
za 15 mrt 20:15
za 15 mrt
20:15
  • za 15 mrt
    20:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Een ijzingwekkende whodunitWat Mijn Man Niet Weet is een spannende vriendinnencomedy over vriendschap, trouw en ontrouw. Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, maar zoeken elkaar vele jaren later weer op. Veel vragen uit het verleden én het heden moeten beantwoord worden. Wat is er jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk. Geniet van hilarische scènes terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is. En vooral wie niet.


 

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer 
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen