The Da Vinci Ode

Rob & Emiel
vr 7 feb 20:15
vr 7 feb
20:15
  • vr 7 feb
    20:15
    Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
    Theaterzaal

Een ode aan de verwonderingIn The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel geheimen en mysteries. Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading gaan zij op zoek naar de legacy van Da Vinci. Zo zag je Rob en Emiel nog nooit! The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor waarbij de bezoekers meer krijgen dan ooit tevoren. In hun unieke mix van cabaret en magic ga je twijfelen over alles wat je dacht dat echt was. Kraken zij de code en lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken?

Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale prijzen. Zij werden 14 keer Nederlands Kampioen en eindigden drie keer in de top 3 op het WK Magic. Daarnaast maken zij TV programma’s (o.a. Street Magic, Magic Battle, Testcase), internationale theaterproducties en treden zelf op in binnen- en buitenland. The DaVinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow.

Met zoveel plezier, met zo weinig opsmuk en zonder poespas of arrogantie dat je je niet slecht overgeeft aan de verwondering maar je jezelf er met huid en haar aan uitlevert

Theaterkrant

Credits

Spel en regie: Rob Mollien en Emiel Lensen 
Techniek: Maurice Emmers
Foto en bewerking: Laura Marijn