Theater4daagse 2024 (8 t/m 14 jr)

di 20 t/m vr 23 aug
De leukste laatste week van de zomervakantie!
di 20 aug 10:00 - 17:00
di 20 aug
10:00 - 17:00

Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Houd je van zingen, dansen of toneelspelen en wil je een onvergetelijke theaterervaring meemaken? Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 augustus vindt de Theater4daagse weer plaats in ons theater. Na vier dagen workshops laat je zien wat je geleerd hebt in een spetterende eindvoorstelling. Meld je snel aan om je plekje te bemachtigen!Het thema van dit jaar is: JUICE! De wereld van ditjes en datjes. Waarom zijn we zo gek op juice? En is juice wel okay? Je gaat in workshops aan de slag met alles wat te maken heeft met roddelen, social media en nepnieuws. Dit verwerk je samen in een gave eindvoorstelling.

Let op! De groep wordt dit jaar opgesplitst in twee groepen. Let op dat je je voor de juiste groep aanmeldt:


Juniors (€100):
Leeftijd ten tijde van de 4daagse: 8 t/m 11 jaar (basisschool)
Tijd: dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 15:00 en vrijdag van 10:00 tot 21:00 vanwege de eindvoorstelling

Seniors (€125):
Leeftijd ten tijde van de 4daagse: 12 /m 14 jaar (middelbare school)
Tijd: dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 17:00 (masterclass van 15:00 tot 17:00) en vrijdag van 10:00 tot 21:00 vanwege de eindvoorstelling

Eten en drinken
Voor drinken wordt gezorgd. Ook het avondeten op vrijdag 23 augustus wordt verzorgd. Deelnemers dienen zelf lunch mee te nemen.

Vragenlijst
Om goed voorbereid aan de Theater4daagse te beginnen willen we een aantal dingen van de deelnemers weten. Vul daarom (na je aanmelding) voor iedere deelnemer deze vragenlijst in:


Eindvoorstelling: vrijdag 23 augustus 19:30
De eindvoorstelling is op vrijdag 23 augustus om 19:30 in onze Theaterzaal. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hiervoor een kaartje kopen à € 10,00. Koop hier kaartjes voor de eindvoorstelling:


Laagdrempelig
Ook voor kinderen uit gezinnen met een smalle beurs is deelname mogelijk. Zij kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld Soest-Baarn of het Declaratiefonds van de Gemeente Baarn:

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Stichting Leergeld Soest-Baarn

Declaratiefonds Gemeente Baarn


Leuk én leerzaam
Deelnemen aan de Theater4daagse is leuk én leerzaam. Kinderen een leuke tijd bezorgen door bezig te zijn met cultuur is één doel. Maar deelname is ook nog eens heel leerzaam. Kinderen zetten tijdens die vier dagen stappen op het gebied van anticiperen, flexibiliteit, creativiteit, durf, presentatie, fysieke uitdrukkingsvaardigheid, samenwerken, zelfontwikkeling en zelfvertrouwen.

Organisatie
Ook dit jaar ligt de organisatie weer in de vertrouwde handen van dansdocente Rasarani Keilman (balletschool Marut Jorquera / Rani Art), zangcoach Gaby Kaihatu (Vocals by Gaby / MG Muziekschool Baarn-Soestdijk), theaterdocent Marc van Driel (Jeugdtheaterschool Marmelijn / Theaterhuis Marc van Driel) en Theater de Speeldoos.