Theater4daagse 2024 | 20 t/m 23 aug

SAVE THE DATE! Ben jij tussen 8 en 14 jaar oud? Houd je van zingen, dansen of toneelspelen? En wil je een onvergetelijke theaterervaring meemaken? Noteer dan vast de volgende data in je agenda! Van di 20 t/m 23 aug vindt de Theater4daagse weer plaats in ons theater. Na vier dagen workshops laat je zien wat je geleerd hebt in een spetterende eindvoorstelling!

De Theater4daagse is inmiddels niet meer weg te denken uit Baarn en de negende editie komt er deze zomervakantie gelukkig weer aan! Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar weer iets leuks om naar uit te kijken. In de laatste week van de zomervakantie volgen de deelnemers vier dagen lang workshops in dans, toneel en zang. Met als kers op de taart een kleurrijke, fantasievolle eindvoorstelling op het podium in onze theaterzaal.

Het thema van dit jaar is: JUICE!
De wereld van ditjes & datjes

Na de meivakantie delen we meer informatie en kan je je aanmelden voor de Theater4daagse 2024.

Laagdrempelig
Ook voor kinderen uit gezinnen met een smalle beurs is deelname mogelijk. Zij kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld Soest-Baarn of het Declaratiefonds van de Gemeente Baarn:

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Stichting Leergeld Soest-Baarn

Declaratiefonds Gemeente Baarn


Leuk én leerzaam

Deelnemen aan de Theater4daagse is leuk én leerzaam. Kinderen een leuke tijd bezorgen door bezig te zijn met cultuur is één doel. Maar deelname is ook nog eens heel leerzaam. Kinderen zetten tijdens die vier dagen stappen op het gebied van anticiperen, flexibiliteit, creativiteit, durf, presentatie, fysieke uitdrukkingsvaardigheid, samenwerken, zelfontwikkeling en zelfvertrouwen.

Organisatie
Ook dit jaar ligt de organisatie weer in de vertrouwde handen van dansdocente Rasarani Keilman (balletschool Marut Jorquera / Rani Art), zangcoach Gaby Kaihatu (Vocals by Gaby / MG Muziekschool Baarn-Soestdijk), theaterdocent Marc van Driel (Jeugdtheaterschool Marmelijn / Theaterhuis Marc van Driel) en Theater de Speeldoos.