Donderdag 2 mei vond de jaarlijkse Vriendenavond plaats in een volle theaterzaal. En wat voor een! Een deel van de bijna 800 Vrienden kregen als eerste een muzikaal voorproefje van het nieuwe, veelbelovende theaterseizoen te horen. Het publiek werd in vogelvlucht meegenomen door voorstellingen uit de nieuwe brochure, afgewisseld met diverse fantastische optredens.

De artiesten werden begeleid door een vierkoppige band onder leiding van drummer Danny Sahupala, met ondersteuning van drie talentvolle achtergrondzangeressen. De presentatie lag in handen van Marlayne Sahupala, die zelf ook een paar nummers zong, waaronder samen met Buddy Vedder. Tussen de optredens door gaf directeur en programmeur Tom van der Poel toelichting op de totstandkoming en invulling van het nieuwe theaterprogramma. Verder traden op: The New Diamonds, She's a Rebel, Lo van Gorp, Dri3man, Elske DeWall en Franklin Brown.

We hopen dat iedereen die erbij was genoten heeft van deze bruisende avond en dat je uitkijkt naar het nieuwe theaterseizoen! Maandag 6 mei om 10:00 uur start de voorverkoop voor Vrienden van Theater de Speeldoos. Maandag 13 mei om 10:00 start de algemene kaartverkoop.

Het is handig om vóór de start van de kaartverkoop alvast een keer in te loggen om verzekerd te zijn van een soepel proces. Meer informatie en uitleg vind je hier.

Ook Vriend van ons theater worden? Klik hier voor meer informatie.