© Sjaak Hoogendoorn

Royal Disco Party - The Anniversary

Zaterdagavond 27 mei 2023 barstte het theatercafé van de Speeldoos bijna uit zijn voegen! In een bomvol café werd door ruim 300 discoliefhebbers de hele avond gedanst op discohits gedraaid door DJ’s Rik en Ed én niemand minder dan radio DJ Gerard Ekdom. Voor deze vijfde editie - Royal Disco Party-The Anniversary - was ook Ekdom gevraagd zijn favoriete disco classics te komen draaien.

Het theatercafé was door het bedrijf Stage and Studio Light omgebouwd tot een complete discotheek, inclusief laser, rook en discobollen. Op twee schermen werden de videoclips uit de discotijd vertoond. Vele discogangers kwamen in stijl verkleed. Kleurrijke kleding, pruiken, broeken met wijde pijpen, alles kwam voorbij. DJ Rik en Ed vonden het weer een geweldig feest. DJ Ed “Echt iedereen was aan het dansen; ongelofelijk wat was het weer een fantastische sfeer! Het is een inmiddels goed lopend concept, met dank natuurlijk aan de medewerkers van de Speeldoos en van Stage and Studio Light! Het concept staat als een huis. Voor ons als DJ’s een hoogtepunt dat Gerard Ekdom de avond mocht afsluiten, hij is toch een top DJ waar we met z’n allen trots op mogen zijn dat hij in de Speeldoos wilde draaien! Op naar de 10 jaar!”

Ook theaterdirecteur Tom van der Poel is enthousiast: “Het was weer één groot feest! Ook ik ben blij dat niemand minder dan Gerard Ekdom in ons theater wilde komen draaien. Sowieso was het een bijzonder weekend. Vrijdagmiddag hadden we een nostalgisch danscafé voor jong en oud, vrijdagavond een opera en zaterdagavond de disco party. Zo leuk dat we zoveel meer doen dan alleen theatervoorstellingen. Ik word daar oprecht heel blij van!”

Belijk hier het online fotoalbum