© Danielle de Bruijn

Juwelier van Doorm steunt ons theater


De Baarnse Juwelier van Doorm zet de samenwerking met ons theater voort. Een samenwerking die in de zomer van 2019 begon. Toen werd in de entree van het theater een sponsorbord opgehangen bij de klokken die de aanvangs-, pauze- en eindtijd van de voorstellingen aangeven. Met deze verlenging wordt de ‘tijd’ nog steeds aan de bezoekers ‘aangeboden’ door deze bekende juwelier uit Baarn die onlangs maar liefst zijn 100-jarig bestaan vierde. Met de verlenging van de sponsoring treedt Edwin van Doorm toe tot de Culturele Business Club van ons theater. 

Al vier generaties lang verwelkomt Juwelier van Doorm klanten in de sfeervolle winkel in de Baarnse Brinkstraat. Van Doorm staat bekend om zijn vakkennis en goede advies. Daarnaast is de juwelierszaak onderscheidend en levert traditioneel, ambachtelijk werk.

Een tevreden theaterdirecteur: “Ik ben blij dat we weer een mooi Baarns bedrijf aan de Culturele Business Club hebben mogen toevoegen en dat Edwin zich opnieuw voor drie jaar financieel aan ons verbindt. Een mooi vervolg op hopelijk een langdurige samenwerking.”

Edwin van Doorm, naamgever van de juwelierszaak en al jaren ‘Vriend’ van Theater de Speeldoos over deze verlenging: “Theater de Speeldoos is mijns inziens niet weg te denken uit Baarn. Graag willen wij een steentje bijdragen, zodat het voortbestaan van dit theater gewaarborgd blijft voor de Baarnse bevolking.”

“Juwelier van Doorm draagt met hun sponsoring bij aan de continuïteit van cultuur in Baarn en toont zijn maatschappelijke rol. Mede dankzij deze bijdrage kunnen we onze ambities op peil houden. Van Doorm sluit daarmee aan in de rij bij Eethuys-Café ‘De Generaal’, Moore MTH Accountants, Kranendonk Experience Company en Compass Familierecht Advocaten en Mediators. De Club groeit maar nieuwe leden blijven altijd welkom!”, lacht Tom van der Poel.