© Danielle de Bruijn

Bert Kranendonk nieuwe sponsor

Theater de Speeldoos en Barinees Bert Kranendonk hebben onlangs de handen ineengeslagen. Kranendonk heeft zich voor drie jaar verbonden aan het Baarnse theater als sponsor. Daarmee treedt hij toe tot de Culturele Business Club

Ondernemer Bert Kranendonk is geen onbekende in het Baarnse. Zijn bedrijf Kranendonk Experience Company bedenkt, produceert en exploiteert beleefprojecten rond merken en thema’s: informatief en educatief, leuk en leerzaam tegelijk. Zijn meeste recente project is de Tino, een kleine interactieve belevenis die gebruikmaakt van virtual reality en projectie. De allereerste Tino in Nederland gaat vanaf 29 juni a.s. als testlocatie open voor een select publiek in de Laanstraat in Baarn. Als alles naar wens verloopt gaan er komende jaren verschillende Tino’s open in Baarn. Ook andere gemeenten hebben al belangstelling getoond.

Bert Kranendonk legt uit waarom hij het plaatselijke theater steunt: “Cultuur is een essentieel deel van ons bestaan, draagt bij aan het welzijn van een ieder, zorgt voor sociale cohesie en biedt iedereen de mogelijkheid om talenten te ontplooien en van elkaars talenten te genieten. Dat Baarn een eigen theater heeft, vind ik als trotse dorpsgenoot een groot goed. Dat verdient ons aller steun”.

Als nieuw lid van de Culturele Business Club draagt Bert Kranendonk bij aan de continuïteit van cultuur in Baarn en toont hiermee maatschappelijke verantwoordelijkheid en maatschappelijk ondernemerschap. De bijdrage wordt gebruikt om onze hoge ambities op peil te houden. Bert is in goed gezelschap van onder andere Eethuys-Café ‘De Generaal’ en Moore MTH Accountants. Maar er mogen zeker meer leden bij wat mij betreft! De tegenprestaties die wij bieden, zijn op onze website te vinden”, aldus de theaterdirecteur. Van der Poel voegt nog toe: ”Wij vinden het een eer dat het Tino’s logo in onze nieuwe seizoensbrochure is komen te staan. Het concept is echt geweldig en ik kan niet wachten om zelf een keer in een Tino te stappen en de ervaring te beleven.”