© Lilianne Vloet

Reacties van ons publiek

"Leukste/gezelligste theater in de wijde omgeving. De mensen die er werken stralen liefde voor gastvrijheid uit en niet geheel onbelangrijk de lekkerste koffie van Nederland en omstreken!!!" (Rogier Sluyter)

"Waardeer de intieme sfeer van dit theater. Personeel vrolijk en adrem en eens een keer niet piepjong, maar ervaren. Chapeau! Dikke tien, tot gauw weer!" (Nuncia van der Horst)

"Enthousiast over dit kleine theater met zijn grote kwaliteit! Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk personeel dat ook in de pauze de bezoeker razendsnel van een drankje voorziet!" (Marianne Smit-Wijsman)

“We waren blij verrast met hoe netjes, ordelijk, schoon, kleurrijk en smaakvol ingericht alles is bij 'De Speeldoos'. Een juweel van een theater! De wijk is verrassend, parkeren makkelijk, ontvangstruimtes ... RUIM, de koffie verrukkelijk ... Al met al, een bezoek dat alle reden geeft om dit bericht te schrijven. Dank voor uw bestaan!” (David Bloch)

“We hebben genoten van de live stream operavoorstelling. Het is een hele andere beleving dan die in het muziektheater Amsterdam, maar zeker zo mooi ook dankzij de voortreffelijke cast van de Metropolitan Opera New York. Ook de opnametechniek waarbij je dicht op de zangers zit is geweldig. Een geweldig initiatief en een verrijking van het cultuuraanbod voor Baarn en de regio.” (Pieter Meerburg, over LIVE STREAM OPERA)