Foto: Ton Kastermans

Receptie & Diners

Dineren op de bühne

In de hoofdrol
Wil je jouw medewerkers of relaties in de spotlights zetten? Denk dan eens aan een theaterdiner waarbij de artiest letterlijk naast je optreedt. Een dergelijk theaterdiner is bij ons mogelijk op het podium in de Grote Zaal, in onze Kleine Zaal of in het sfeervolle theatercafé.

Theatermenu
De magistrale verrassing van het speciaal voor jou gecreëerde podiumrestaurant zal iedereen doen verbazen. Vanaf de 1e akte [het voorgerecht] zal een in samenspraak gekozen artiest(groep) speciaal voor jou in deze intieme setting een aantal exclusieve optredens verzorgen tijdens jouw Theatermenu.

Heb je bijzondere wensen, bijvoorbeeld een bepaalde voorstelling of artiest die je per se het podium wilt bieden? Wil je graag dineren in het theatercafé? Of wil je een voorstelling bewonderen in de Kleine Zaal terwijl je in cafésferen aan een tafeltje van een drankje geniet? Er is heel veel mogelijk. Theater de Speeldoos ontzorgt jouw bedrijfsfeest en kan ‘à la carte’ jouw wensen vervullen.

Laat Theater de Speeldoos jouw bedrijfsevenement verzorgen in het kloppend culturele hart van Nederland. Zakelijk dineren is nog nooit zó verrassend en ontspannend geweest.

Meer info?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via stephanie@speeldoosbaarn.nl, bel (035) 542 08 47 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met mij op

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct