THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Online kaarten kopen

Voordat u online kaarten kunt bestellen, dient u eerst IN TE LOGGEN MET UW ACCOUNT. Vul uw login gegevens in en klik op LOG IN

Heeft u nog geen account? Maak dan nu een gratis ACCOUNT AAN.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe bestel ik mijn kaarten via deze website?

Stap 1
Zoek de voorstelling
Zoek de voorstelling van uw keuze op.

Stap 2
Bestel kaarten
Bent u op de voorstellingspagina en wilt u deze bestellen, klik dan rechts op de knop Kaarten bestellen.

Stap 3
Inloggen
Log in of maak een account aan. Heeft u reeds een account, dan vult u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt op LOG IN.

Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik dan op Wachtwoord vergeten? en volg de stappen. U ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord, waarmee u vervolgens inlogt.

Heeft u nog geen account, klik dan op NIEUW ACCOUNT en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

Stap 4
Kaartsoort en aantal
U bent nu ingelogd en ziet de voorstelling van uw keuze in het koopscherm. Kies voor zaal of balkon en vul het gewenste aantal kaarten in. Klik op BESTELLEN. Klik op VERDER WINKELEN (indien u nog een andere voorstelling wilt reserveren); zo niet klik dan op BESTELLEN.

Stap 5
Winkelwagen
U ziet in het scherm welke plaatsen u toegewezen heeft gekregen. Daaronder ziet u de regel ZELF PLAATSEN KIEZEN. Indien u hier op klikt, komt u in de zaalplattegrond. U kunt nu desgewenst zelf uw plaatsen kiezen en vastzetten.

Stap 6
Overzicht bestelling en betalen
U ziet het overzicht van de door u bestelde kaarten, de rij- en stoelnummers en het totaalbedrag. Wilt u nog iets wijzigen, klik dan op TERUG. Is uw bestelling compleet, selecteer dan de door u gewenste betaalwijze en klik op KLIK HIER OM AF TE REKENEN. Er wordt vervolgens gevraagd uw betaalgegevens in te vullen. U heeft maximaal een uur om uw bestelling af te ronden.

Stap 7
Bevestiging
Nadat u de betaling heeft afgerond, ontvangt u de kaarten direct per e-mail. De e-mail heeft als bijlage een pdf-bestand, dit zijn de kaarten. U print de kaarten uit en neemt deze mee op de dag/avond van de voorstelling. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spam- of junkmailbox. U kunt de e-tickets op het moment van de voorstelling bij de ingang van de theaterzaal desgewenst ook tonen op uw mobiele telefoon.
 
Let op
Wilt u betalen met de Theater- & Concertbon of de Nationale Bioscoopbon, komt u met een grote groep of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan via onze theaterkassa: tel. 035 - 541 80 50

Openingstijden theaterkassa
Theater- en filmkaarten zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan onze kassa. Onze kassa is geopend op: ma - wo - do - vr van 10.00 - 12.00.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies