THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Online kaarten kopen

Voordat u online kaarten kunt bestellen, dient u eerst IN TE LOGGEN MET UW ACCOUNT. Vul uw login gegevens in en klik op LOG IN

Heeft u nog geen account? Maak dan nu een gratis ACCOUNT AAN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STAPPENPLAN | HOE BESTEL IK MIJN KAARTEN VIA DEZE WEBSITE?

Stap 1
Zoek de voorstelling
Zoek de voorstelling van uw keuze op.

Stap 2
Bestel kaarten
Bent u op de voorstellingspagina en wilt u deze bestellen, klik dan rechts op de knop Kaarten bestellen.

Stap 3
Inloggen
Log in of maak een account aan. Heeft u reeds een account, dan vult u uw e-mailadres en wachtwoord in en klikt op LOG IN.

Bent u uw wachtwoord vergeten, maak dan geen nieuw account aan maar klik dan op Wachtwoord vergeten? U ontvangt dan in uw mailbox een e-mail met daarin instructies om op een eenvoudige wijze uw wachtwoord te wijzigen. Kijk in uw spam als deze e-mail niet binnen 15 minuten binnen is.

Heeft u nog geen account, klik dan op LOG IN en vervolgens op 'Registreer je als je nog geen account hebt' en volg de stappen. Een account maakt u eenmalig aan, vanaf dat moment kunt u met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in uw account beheren.

Stap 4
Kaartsoort en aantal
U bent nu ingelogd en ziet de voorstelling van uw keuze in het koopscherm. U klikt op de zaalplattegrond de door u gewenste stoelen aan; in de zaal of op het balkon. De door u geselecteerde stoelen verschijnen onder de plattegrond. U kunt online tot maximaal 10 kaarten per voorstelling boeken. Klik op VERDER WINKELEN (indien u nog een andere voorstelling wilt reserveren); zo niet klik dan op BESTELLEN.

Stap 5
Overzicht bestelling en betalen
U ziet het overzicht van de door u bestelde kaarten, de rij- en stoelnummers en het totaalbedrag. Wilt u nog iets wijzigen, klik dan op Wijzigen. Is uw bestelling compleet, selecteer dan de door u gewenste betaalwijze en klik op AFREKENEN. Er wordt vervolgens gevraagd uw betaalgegevens in te vullen. U kunt afrekenen per iDEAL, met de Podium Cadeaukaart of per credit card (VISA, Mastercard). U heeft maximaal een uur om uw bestelling af te ronden.

Stap 6
Bevestiging
Nadat u de betaling heeft afgerond, ontvangt u de kaarten direct per e-mail. De e-mail heeft als bijlage een pdf-bestand, dit zijn de e-tickets. U print de tickets uit en neemt deze mee op de dag/avond van de voorstelling. Heeft u geen e-mail ontvangen, controleer dan uw spam- of junkmailbox. U kunt de e-tickets op het moment van de voorstelling bij de ingang van de theaterzaal desgewenst ook tonen op uw mobiele telefoon.
 
Let op
Wilt u betalen met de Theater- & Concertbon of de Nationale Bioscoopbon, komt u met een groep groter dan 10 personen of heeft u speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan via onze theaterkassa: tel. 035 - 541 80 50 of mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.

Openingstijden theaterkassa
Theater- en filmkaarten zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan onze kassa. Onze kassa is geopend op: ma - wo - do van 10.00 - 12.00 uur. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies