Jannemien Cnossen

Jannemien Cnossen & band | Feeling good
12 januari 2025 | 15:00 - 16:25

Stap binnen in de betoverende wereld van Feeling Good, waar klassiek en jazz samensmelten tot een unieke en meeslepende ervaring. Jannemien Cnossen, bekend als de getalenteerde violiste van Herman van Veen, neemt je mee op een onvergetelijke reis door het rijke repertoire van de legendarische Nina Simone. 

Gefascineerd en geïnspireerd door de veelzijdigheid en artistieke moed van Nina Simone, weet Jannemien Cnossen op indrukwekkende wijze een eerbetoon te brengen aan deze iconische zangeres. Was Nina een pianiste, een jazz-, blues- of folkzangeres? Misschien was ze dat allemaal tegelijkertijd. Door haar warme, soulvolle stem en haar onmiskenbare muzikale talent weet Jannemien de essentie van Nina's muziek op onnavolgbare wijze te vangen.

In Feeling Good krijg je de kans om te genieten van een prachtige voorstelling, waarin de tijdloze nummers van Nina Simone opnieuw tot leven komen. Onder de bezielende regie van Piet van der Plas en Herman van Veen wordt dit een middag vol soul, passie en muzikale virtuositeit. Mis deze unieke kans niet om Feeling Good te ervaren in Theater de Speeldoos Baarn, op zondagmiddag 12 januari 2025. Een voorstelling die je hart zal raken.Naar alle Tips van Tom >>