Foto: Femke Lockeveer

Theatercafé

Ons gezellige en sfeervolle theatercafé is dé plek voor een kleine trade show, netwerkevenement, receptie of (personeels)borrel. Het theatercafé is voorzien van een klein podium, geluidsfaciliteiten en een piano. Met zitplaatsen is deze ruimte geschikt voor maximaal 100 personen, voor een staande receptie is de sfeervolle ruimte geschikt tot 150 personen. Het Theatercafé is op te splitsen in twee ruimtes, door grote geluidswerende deuren, zodat het ook voor kleine gezelschappen een intieme en prachtige locatie is.

Iets te vieren? Dat kan ook in ons theatercafé!
Ons theatercafé leent zich ook voor een gezellige personeelsborrel, receptie of bijeenkomst of zelfs een diner voor grote groepen.

Kleine Café
Het Kleine Café is bijzonder geschikt voor een lunch of kleine receptie. Deze ruimte biedt circa 50 zitplaatsen en is geschikt voor 75 à 100 personen bij een staande receptie of bijvoorbeeld een borrel.

Naar Prijslijst Verhuur

Meer info?
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via stephanie@speeldoosbaarn.nl, bel (035) 542 08 47 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met mij op

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct