Online kaarten bestellen

Voordat je online kaarten kunt bestellen, dien je eerst een account aan te maken of in te loggen met jouw account. Dit doe je door te klikken op Mijn Theater, rechtsbovenin het menu. Vul je mailadres in en kies voor inlogcode versturen. Of vul je wachtwoord in als je deze al ingesteld hebt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STAPPENPLAN | HOE BESTEL IK MIJN KAARTEN VIA DEZE WEBSITE?

Stap 1
Zoek de voorstelling
Zoek de voorstelling van je keuze op.

Stap 2
Bestel kaarten
Ben je op de voorstellingspagina en wil je kaarten voor deze voorstelling bestellen, klik dan rechts op de knop Tickets.

Stap 3
Inloggen
Log in of maak een account aan als je dit nog niet gedaan had via Mijn Theater, rechtsbovenin het menu. 
Een account maak je eenmalig aan, vanaf dat moment kun je met de inloggegevens altijd kaarten bestellen of de gegevens in je account beheren.

Stap 4
Kaartsoort en aantal
Je bent nu ingelogd en ziet de voorstelling van jouw keuze in het koopscherm. Je klikt op de zaalplattegrond de door jou gewenste stoelen aan; in de zaal of op het balkon. De door jou geselecteerde stoelen verschijnen onder de plattegrond. Je kunt online tot maximaal 10 kaarten per voorstelling boeken. Bij kaarten voor een voorstelling in onze Kleine Zaal of in geval van een ongeplaceerde Grote Zaal verschijnt er geen zaalplattegrond maar kun je direct het aantal gewenste kaarten aangeven. Klik op Verder winkelen (indien je nog een andere voorstelling wilt reserveren) of op Bestellen.

Stap 5
Overzicht bestelling en betalen
Je ziet het overzicht van de door jou bestelde kaarten, de eventuele rij- en stoelnummers en het totaalbedrag. Wil je nog iets wijzigen, klik dan op Wijzigen. Is je bestelling compleet, selecteer dan de door jou gewenste betaalwijze en klik op Afrekenen. Er wordt vervolgens gevraagd je betaalgegevens in te vullen. Je kunt afrekenen per iDEAL, met de Podium Cadeaukaart of per credit card (VISA of Mastercard). Je hebt maximaal een uur om je bestelling af te ronden.

Stap 6
Bevestiging
Nadat je de betaling hebt afgerond, ontvang je de kaarten direct per e-mail. De e-mail heeft als
bijlage een pdf-bestand, dit zijn de e-tickets. Je print de tickets uit en neemt deze mee op de dag/avond van de voorstelling. Je kunt de e-tickets op het moment van de voorstelling bij de ingang van de theaterzaal desgewenst ook tonen op je mobiele telefoon. Heb je geen e-mail ontvangen, controleer dan de spam- of junkmailbox.

Let op
Wil je afrekenen met de papieren Theater- & Concertbon, kom je met een groep groter dan 10 personen of heb je speciale wensen zoals rolstoelplaatsen? Bestel dan via onze theaterkassa: tel. (035) 541 80 50 of mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl.

Openingstijden theaterkassa
Theater- en filmkaarten zijn uiteraard ook verkrijgbaar aan onze kassa. Onze kassa is geopend op: ma - wo - do van 10:00 - 12:00. Op dinsdag, vrijdag en in het weekend is de theaterkassa gesloten.