© Danielle de Bruijn

Electro World verlengt sponsoring

Electro World van der Meulen uit Baarn zet de samenwerking met ons theater voort. Een samenwerking die teruggaat tot 2019. Toen leverde Electro World twee gloednieuwe beeldschermen voor in de entree en in het theatercafé. Dit zijn de schermen waarop nog steeds informatie voor de theaterbezoeker getoond wordt. Nu, drie jaar later heeft Electro World Van der Meulen bijgetekend voor een periode van drie jaar, en niet alleen in natura. Met de verlenging van de sponsoring treedt Ramon van der Meulen toe tot de Culturele Business Club van het theater. 

Electro World is dé grootste Nederlandse franchiseformule in de consumentenelektronica. De 150 winkels in Nederland worden gerund door zelfstandige ondernemers; in Baarn door Ramon van der Meulen. Hij is al 18 jaar verbonden aan deze Baarnse vestiging; Electro World Van der Meulen.

Ramon van der Meulen over deze verlenging: “Wij hebben besloten om de Speeldoos te ondersteunen omdat we het belangrijk vinden dat cultuur net zoals lokale winkels een plek in Baarn mag hebben; nu en in de toekomst. De Speeldoos is zo’n plek.”

Tom van der Poel reageert: “Het is zo fijn dat Electro World Van der Meulen ons theater blijvend een warm hart toedraagt. Ik ben erg blij dat Ramon zich weer voor drie jaar aan ons verbindt. Daarmee draagt hij een steentje bij aan de continuïteit van cultuur in Baarn en toont hij zijn maatschappelijke rol.” aldus de tevreden theaterdirecteur.

Theater de Speeldoos bouwt aan een Culturele Business Club waar Electro World nu ook deel van uitmaakt. Andere lokale bedrijven in deze Club zijn Eethuys-Café ‘De Generaal’, Moore MTH Accountants, Kranendonk Experience Company, Juwelier Van Doorm en Compass Familierecht Advocaten en Mediators. Rond deze tijd vindt de eerste netwerkborrel van deze Club plaats.