Foto: Mieke Wegerif

Wat te doen in Baarn?

Wat te doen in Baarn? Daar geeft Theater de Speeldoos graag antwoord op! Baarn is een plaats en gemeente gelegen in de provincie Utrecht. Er is van alles te doen. Van lekker winkelen tot genieten in de horeca en van een heerlijke wandeling in de natuur tot een theatervoorstelling bezoeken. Baarn biedt vele mogelijkheden voor recreatie, cultuur, actie en avontuur! Genoeg leuke dingen te doen dus, maar wat is er nu leuker dan een bezoek te brengen aan Theater de Speeldoos? Voor een ruime keuze ‘vermaak’ tijdens je bezoek aan Baarn kun je bij Theater de Speeldoos terecht.

Wat is er overdag te doen in Theater de Speeldoos?

Wist je dat je in Theater de Speeldoos meer kunt doen dan alleen in de avonden een theatervoorstelling bezoeken? Zo is er een expositiegang met wisselende exposities van lokale en regionale schilders en fotografen. Iedere zes weken wisselt de expositie. Ook kun je overdag op de laatste maandagmiddag van de maand een film bezoeken in ons theater. In de schoolvakanties bieden wij leuke familievoorstellingen of -films in onze Theaterzaal. Dit allemaal overdag naast ons reguliere film- en theateraanbod in de avonden. 

Sluit daarom een dagje Baarn bijvoorbeeld af met een restaurantbezoek en aansluitend een avondvoorstelling in Theater de Speeldoos!

Wat is er 's avonds te doen in Theater de Speeldoos?

In Theater de Speeldoos is er voldoende te doen om een avond in Baarn te vullen. Met een ruim aanbod aan theater- en filmvoorstellingen biedt ons theater uren beleving voor jong en oud. Podiumkunsten in alle genres komen aan bod en van jong talent tot grote cabaretiers. Daarnaast is Theater de Speeldoos ook de Baarnse Bios; dé filmzaal in Baarn met een ruim filmaanbod met voor elk wat wils: van brede publieksfilms tot filmhuisfilms tot echte filmklassiekers. In de Theaterzaal zit je dus áltijd goed!

Met een grote diversiteit aan voorstellingen op het programma kun je een dagje cultuur heerlijk afsluiten met een bezoek aan Theater de Speeldoos! Oftewel, hét perfecte dagje uit met partner, vrienden of familie.

Naar Theateragenda

Naar Filmagenda

Theatercafé

In ons gezellige theatercafé kun je terecht voor een lekker kopje koffie of thee, een zoete lekkernij, maar ook voor een versgetapt biertje of een heerlijk wijntje en diverse borrelhapjes. Je bent voorafgaand aan of na afloop van een voorstelling van harte welkom. Buiten de voorstellingen om is onze bar niet geopend voor een drankje of hapje maar kun je terecht bij onze koffiemachine waar je ook versgezette koffie en thee kunt krijgen.

Naast culturele beleving biedt Theater de Speeldoos ook zakelijke mogelijkheden.

Zakelijk

Ook bedrijven of groepen kunnen terecht in Theater de Speeldoos. Van congres tot cursus en van productpresentatie tot personeelsbijeenkomst. Maar ook 'gewoon' vergaderen. Alles is mogelijk. In deze tijd horen ook livestream of hybride bijeenkomsten tot de mogelijkheden. Bekijk hier alle zakelijke mogelijkheden.

Maar ook recepties en diners zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een theaterdiner waarbij de artiest letterlijk naast je optreedt terwijl je met jouw gezelschap dineert óp het podium in onze theaterzaal! Hoe bijzonder is dat? Met dit dineren op de bühne concept kun je een bijzondere culinaire invulling toevoegen aan je programma. Een dergelijk diner is echter ook mogelijk in onze Kleine Zaal (gelijkvloers) of in ons sfeervolle theatercafé. Lees hier meer over recepties en diners.

Ook culturele verenigingen en stichtingen zijn uiteraard van harte welkom voor hun activiteiten. Voor hen gelden speciale tarieven. Informeer naar de mogelijkheden!

Zakelijk of culturele interesse? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via evenementen@speeldoosbaarn.nl of bel (035) 542 08 47.

Kortom, bij Theater de Speeldoos is er voor ieder wat wils en hoef je je geen moment te vervelen, Wat kom jij doen in Theater de Speeldoos?