Coronaprotocol

Weer veilig en vertrouwd naar het theater!

CoronaCheck-app
Voor toegang tot onze voorstellingen en films is het tonen van de QR-code in de CoronaCheck-app (of uitgeprint via coronacheck.nl) én een geldig legitimatiebewijs verplicht. Meer info hierover vind je onderaan deze webpagina. Let op: Zonder coronatoegangsbewijs én geldig identiteitsbewijs verlenen wij geen toegang.

Gezondheidscheck
Om de veiligheid van bezoekers, artiesten en personeel te waarborgen, vindt er bij de ingang van ons theater - volgens RIVM regels - bij iedere bezoeker een gezondheidscheck plaats.

1,5 meterregel | mondkapje
Bij alle voorstellingen wordt sinds de start van de avond-lockdown (sinds zo 28 nov 2021) de anderhalve meter afstand weer gehanteerd. We vragen je de 1,5 meterregel aan te houden en een mondkapje te dragen wanneer je door ons theater loopt. Op je zitplaats in onze theaterzaal en zittend in het theatercafé mag je het mondkapje afdoen

Overige coronaregels
• Bij de ingang staat een temperatuurzuil voor een (vrijwillige) check
Desinfecteer bij binnenkomst en vertrek desgewenst je handen
• Blijf thuis bij verkoudheids- of griepklachten; ons theater kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheids- en/of griepklachten
• Om de veiligheid van bezoekers, artiesten en personeel te waarborgen, vindt er bij de ingang van ons theater bij iedere bezoeker een gezondheidscheck plaats. Het RIVM heeft een handreiking uitgewerkt om de heropening van bedrijven en instellingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Een gezondheidscheck is een onderdeel van deze handreiking en zal ook door ons theater gehanteerd worden.
• Er wordt 100% verse lucht van buiten in de Grote Zaal geblazen en deze lucht wordt via het dak weer afgezogen
Aankoop van toegangskaartjes kan online via speeldoosbaarn.nl of via de theaterkassa tijdens de reguliere openingstijden (ma-wo-do 10:00-12:00) 
• Voorafgaand aan de voorstellingen is de theaterkassa niet meer geopend voor last-minute kaartverkoop. Anonieme kaartverkoop aan de avondkassa is namelijk niet langer toegestaan volgens het landelijke corona-theaterprotocol
Contant betalen in ons theater is niet meer mogelijk. Wij vragen je dan ook aan de theaterkassa en bar met pinpas (bij voorkeur contactloos) of mobiele telefoon af te rekenen
• Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

Mocht je vragen hebben schroom dan niet een van de medewerkers of vrijwilligers aan te schieten. Zij zullen toezien op het naleven van de regels.

Bovenstaande regels zijn afgeleid uit de coronaprotocollen die overeengekomen zijn voor onderstaande branches.

Bij je bezoek aan ons theater verklaar jij je akkoord met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten zoals voorgeschreven in deze protocollen:

THEATER

FILMTHEATER

HORECA

EVENEMENTEN

*****************************************

Voorstellingen t/m juni 2022

De voorstellingen t/m juni 2022 zijn in verkoop voor de volledige zaalbezetting én geplaceerd. Je kunt bij het boeken dus weer je favoriete zitplaatsen in de zaal of op het balkon kiezen. Ons theater houdt zich altijd aan de actuele RIVM richtlijnen.

Coronatoegangsbewijs | Alleen toegang met QR-code & ID 
Voor toegang tot de voorstellingen, films en opera's is een coronatoegangsbewijs vereist. We vragen je deze te tonen via de CoronaCheck-app (of print) samen met een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs).

Via de CoronaCheck-app (of print) laat je bij binnenkomst zien:
1.  dat je gevaccineerd bent
2.  dat je een negatieve corona testuitslag hebt
3.  dat je in het afgelopen halfjaar corona hebt gehad

NB: Voor ons als theater is het met deze app niet zichtbaar welke van de drie opties van toepassing is in jouw situatie. Wij zien alleen een groen vinkje dat aantoont dat je naar binnen mag.

Kinderen t/m 12 jaar zijn uitgezonderd van deze richtlijnen en mogen zonder bewijs naar binnen.

Indien je bij binnenkomst in ons theater geen coronatoegangsbewijs én geldig legitimatiebewijs toont, kunnen wij je helaas geen toegang verlenen. Ook is restitutie van het kaartgeld dan niet mogelijk.

Lees hier meer over dit toegangsbewijs

Blijf thuis bij verkoudheid
Blijf thuis bij verkoudheid