Met de Podiumpas kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 40 aangesloten podia verspreid over heel Nederland. En vanaf 1 maart 2023 ook in ons theater!

Geldigheid
De Podiumpas is geldig voor alle reguliere theatervoorstellingen, mits ze niet uitverkocht zijn. Films, live stream opera's en voorstellingen die bij ons te gast zijn, zijn uitgesloten. Twijfel je of je met je Podiumpas naar een voorstelling kan? Stuur dan een mailtje naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl

Podiumpas aanschaffen
Geïnteresseerd in een Podiumpas? Vraag je Podiumpas hier aan:


Aanvragen Podiumpas


Meer informatie

Ga naar podiumpas.nl voor meer informatie en veelgestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl

Al in het bezit van een Podiumpas? Lees hieronder hoe je als pashouder een ticket reserveert bij Theater de Speeldoos Baarn.

Zo reserveer je een ticket met je Podiumpas
Reserveer je ticket door te mailen naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl o.v.v. je naam en adresgegevens, pasnummer, de gewenste voorstelling en eventuele extra benodigde tickets. We sturen een bevestiging van je reservering per mail.

  • Voorlopig kun je als pashouder uitsluitend een ticket reserveren door te mailen naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl
  • We werken aan een mogelijkheid zodat je ook online tickets kunt reserveren. Houd daarvoor deze pagina in de gaten
  • Een ticket reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling tot uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling 16:00 uur.

Direct naar ons theateraanbod


Afhalen tickets

Op de dag van de voorstelling kun je op vertoon van je Podiumpas - vanaf een uur voor aanvang - je gereserveerde entreebewijs ophalen bij de collega in de entree van ons theater.

Verhinderd
Mocht je hebben gereserveerd en onverhoopt toch verhinderd zijn, wil je ons dit dan zo spoedig mogelijk via theaterkassa@speeldoosbaarn.nl laten weten?

Wij wensen je heel veel fijne theatervoorstellingen!