THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend

Theater de Speeldoos Baarn prijst zich erg gelukkig met de particulieren en bedrijven die ons sponsoren in deze financieel lastige tijd. Om onze werkzaamheden op de huidige wijze te kunnen blijven voortzetten zoeken wij nog meer sponsors. Wilt u ons steunen?

Word vrijwilliger

Op dit moment hanteren wij een tijdelijke stop. Indien u zich aanmeldt, plaatsen wij u graag op onze wachtlijst.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Theatercafe11

Bij Theater de Speeldoos Baarn is een team van vrijwilligers werkzaam. Zij vormen mede het gezicht van ons theater. Zonder onze vrijwilligers geen voorstellingen en films in Theater de Speeldoos!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers.
• Draagt u Theater de Speeldoos Baarn een warm hart toe?
• Heeft u tijdelijk of structureel tijd beschikbaar?
• Vindt u het leuk om in een culturele, creatieve omgeving te werken?
Dan bent u in ons theater aan het juiste adres!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zoeken zowel vaste vrijwilligers, voor bijvoorbeeld horecawerkzaamheden op filmavonden, als mensen die ons op projectbasis kunnen ondersteunen op hun vakgebied. Er is altijd genoeg te doen!

Belangstelling?
Wilt u zich als vrijwilliger aanmelden? Leuk! Meld u aan via vrijwilligers@speeldoosbaarn.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies