Nieuwe expositie van Anna Snijder

Hi! Ik ben Anna, autodidacte kunstenaar uit Utrecht. Welkom in mijn creatieve wereld!

Als gepassioneerde kunstenaar schilder ik mijn levenswerken: grote abstracte schilderijen en klein formaat abstracte kunstwerken. Mijn grote inspirators zijn Gerhard Richter en Mark Rothko. Ik ben trots dat ik mijn werk van abstracte schilderijen van 14 mei tot 9 juli 2024 mag tentoonstellen in Theater de Speeldoos te Baarn.

Mijn missie is om met mijn kunst de boodschap van het genieten over te brengen en de wereld mooier en beter te maken: Voel je goed, kom bij je emotie, luister mooie muziek, voel het zand onder je blote voeten op het strand en zie de spontane lach van een vreemde in het voorbij gaan. Voel dat je leeft.

Kunst, schoonheid, romantiek, gezondheid en liefde dat zijn de dingen waarvoor we leven. Ik streef naar avontuur, naar connectie, nieuwe vreemde werelden, naar fantasie en passie. Het is heerlijk om midden in het leven te staan en om mijn gedachten om te zetten in kunst.

Het is zo mooi dat kunst zo veel meer biedt. Het geeft je rust en energie. Elke dag geniet ik van mijn schilderijen die ik om me heen heb staan. Mijn kunst geeft me veel energie en ik ga ervoor dat het kunstwerk jou ook energie geeft als het bij je thuis hangt.

Voel je lekker met kunst. Het maakt je huis nog mooier en het geeft je een goed gevoel. Kunst brengt je op nieuwe ideeën en laat je emoties voelen, het triggert creativiteit en denkvermogen.

Waar kun je mijn werk aan herkennen? Out-of-the-box, vol energie en kleur. Ben je enthousiast geworden en zou je mijn werk willen aanschaffen? Dat kan via mijn website. Kies het mooiste kunstwerk uit mijn series dat je hart sneller laat kloppen. Klaar voor een persoonlijk en uniek kunstwerk? Ik werk ook in opdracht, zowel voor particulieren als ook voor bedrijven, instellingen en interieur- en architectenbureaus.

Heel veel plezier bij het bekijken van mijn werk!

Creatieve groet,
Anna Snijder

info@annasnijder.com
06 237 833 90
www.annasnijder.com

Voor prachtige lijsten op maat werk ik samen met www.schilderijlijsten.com


Bezoektijden expositie

De expositie is van 14 mei t/m 9 juli 2024 te zien in de expositiegang van ons theater op werkdagen van 9:00 tot 17:00. En ook in de avonden en in het weekend tijdens voorstellingen en andere activiteiten.

Ook exposeren?
Klik hier voor meer info over exposeren in ons theater