Nieuwe expositie

Atelier Langs Jan heeft zijn naam te danken aan één van de initiatiefnemers, de Baarnse beeldhouwer Jan Broerze … Na schooltijd gingen de kinderen graag even ‘Langs Jan’.

Een cursus bij het atelier loopt van september tot mei. De lessen zijn iedere week op dezelfde tijd in een vaste groep. De kinderen werken bijvoorbeeld met klei, steen of hout. Ook worden er prachtige schilderijen gemaakt, een linoleumsnede of een ander kunstwerk gemaakt.

Naast kennis maken met verschillende materialen en technieken staat de ontwikkeling van de fantasie en het plezier in het maken centraal!

Ieder jaar wordt tegen het einde van het seizoen een expositie georganiseerd waar een deel van het gemaakte werk vol trots aan ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden getoond wordt.

Wij zijn heel trots dat we dit jaar weer welkom zijn bij Theater de Speeldoos!

Als thema en rode draad is er door de kinderen en de ‘juffen’ Leida, Bernadette Marcella en Marlies gekozen voor;

‘Grote kunstenaars’
In een ‘klein atelier’
Langs Jan!

Geïnspireerd door de grote kunstenaars zijn onze kunstenaars aan het werk gegaan. Wat een prachtige resultaten, wat zijn wij weer trots! Er is hard gewerkt, veel plezier gemaakt. Wij hopen dat u net zoveel plezier gaat beleven aan het kijken naar onze kunstwerken, als wij hebben beleefd aan het maken er van!

De officiële opening zal plaatsvinden op 2 maart 2024 om 16.30 uur.


---------------------------------
Bezoektijden expositie
De expositie is t/m maandag 1 april te zien in de expositiegang van ons theater op werkdagen van 9:00 tot 17:00, in de avonden en in het weekend tijdens voorstellingen en andere activiteiten.

Ook exposeren?
Klik hier voor meer info over exposeren in ons theater