Nieuwe expositie

De exposanten stellen zichzelf graag even voor:

Mijn naam is Hennie Prinsen en voor de tweede keer is er een expositie van mijn aquarellen in Theater de Speeldoos. Hoe gaaf is dat. Dit keer exposeer ik samen met een schilder vriendin Minou Segeren. We hebben beiden les gehad van Anita Lutterop. 

Ik heb ongeveer 8 jaar les gehad en veel geleerd. De lessen zijn afgelopen en nu komen we elke twee weken bij elkaar om samen gezellig te schilderen. 

Ik had totaal geen ervaring en toch wilde ik het graag leren. Ik kom uit de zorg en inmiddels ben ik met pensioen en dan is schilderen een fantastische hobby. Ik sta soms versteld van mijn eigen werk. 

Ik hoop dat veel mensen zullen genieten van onze aquarellen. 

Ons werk hangt er van 31 augustus tot 2 oktober. 

Tot ziens
Hennie Prinsen
hprinsen@casema.nl | 06-23403592


Ik ben Minou Segeren en toen ik jaren geleden nog aan het werk was (ik zat in de zorg ) werkte ik met mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Dat betekende onregelmatige diensten. Ik nam mij voor om na mijn pensionering in mijn vrije tijd te gaan tekenen en schilderen maar dan overdag; ik wilde 's avonds de deur niet meer uit, die wilde ik gezellig thuis doorbrengen. 

Ik ging aquarelleren in Theater de Speeldoos onder leiding van Kok Hees. Toen zij vertrok uit Baarn kwam er een plekje bij Anita Lutterop vrij. Bij Anita heb ik veel geleerd en boekte ik resultaten. 

Het was heel gezellig, zeker met de medecursisten. Ik heb daar vrienden gemaakt en een daarvan is Hennie Prinsen. Wij exposeren nu samen in Theater de Speeldoos. We hebben beiden een eigen stijl. Het meest belangrijke is het plezier en elkaars werken bewonderen. 

Ik nodig iedereen uit om de expositie te bekijken. Dat kan tot 2 oktober.

Tot ziens
Minou Segeren

--------------------------------

Bezoektijden expositie
Deze expositie is t/m zondag 1 oktober te zien in de gangen van ons theater op werkdagen van 9:00 tot 17:00, in de avonden en in het weekend tijdens (film)voorstellingen en andere activiteiten.