Bert Kranendonk nieuwe voorzitter van ons bestuur

Met ingang van het nieuwe jaar vindt er een wisseling plaats in het bestuur van ons theater. Per 1 januari 2024 geeft de huidige voorzitter Roel Burgman het stokje over aan Bert Kranendonk.

Roel Burgman heeft Theater de Speeldoos gedurende zijn voorzitterschap met ongeëvenaarde passie en betrokkenheid geleid. Zijn visie, leiderschap en toewijding hebben het theater laten bloeien. Na acht jaren van toewijding en inzet maakt Roel Burgman nu plaats voor zijn opvolger. Bert Kranendonk is geen onbekende in Baarn. Met zijn bedrijf Kranendonk Experience bedenkt, produceert en exploiteert hij beleefprojecten rond merken en thema’s. Daarnaast is Kranendonk veelvuldig bezoeker en Vriend van Theater de Speeldoos en draagt hij het Baarnse theater al jaren een warm hart toe.

Hoewel bestuur en directie met spijt in het hart afscheid nemen van Roel Burgman, zijn zij ook verheugd om Bert Kranendonk te verwelkomen. Bert heeft een indrukwekkende staat van dienst en brengt een schat aan ervaring en frisse ideeën met zich mee. Theater de Speeldoos is ervan overtuigd dat Bert de erfenis van Roel zal voortzetten en het theater naar nieuwe hoogten zal leiden. Daarmee kijkt bestuur en directie vol vertrouwen uit naar de toekomst!