THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
  • Home
  • Nieuws
  • Ons theater draagt 't stokje over aan openluchttheater Cabrio in Soest

Ons theater draagt 't stokje over aan openluchttheater Cabrio in Soest

De zomervakantie is in aantocht; Theater de Speeldoos in Baarn sluit op vrijdag 13 juli haar deuren. Openluchttheater Cabrio in Soest daarentegen biedt deze zomer weer een nieuw en bruisend programma.
Om de samenwerking op een symbolische manier te onderstrepen, wisselden de in Soest wonende, nieuwe directeur van Theater de Speeldoos, Tom van der Poel en Cabrio-penningmeester Petra Verhoeff de wederzijdse brochures uit na afloop van de voorstelling van Brigitte Kaandorp. Op zaterdag 2 juni 2018 stond zij stond in Cabrio met haar uitverkochte voorstelling Brigitte Kaandorp Wereldtournee, in november komt zij twee keer naar Baarn met haar nieuwe theatervoorstelling Eh…

Theaterdirecteur Tom van der Poel: “Dat Soest en Baarn meer gaan samenwerken op het gebied van kunst en cultuur vind ik een goede ontwikkeling en daar wil ik mij graag voor inzetten. Het theater is tijdens de zomermaanden gesloten, maar hoe fijn is het dat het publiek zo dichtbij kan genieten van kunst en cultuur in de openlucht.” Petra Verhoeff: “Ook vanuit Cabrio zijn wij enthousiast over de steeds verdergaande samenwerking. Het leidt ertoe dat steeds meer publiek uit Baarn komt genieten van een mooi programma in ons feeërieke theater in deze zomermaanden en dat Soesters worden gestimuleerd de weg naar Theater de Speeldoos te vinden. Hoe plezierig is dat?”

In september zijn de rollen omgedraaid. Dan draagt Cabrio het stokje weer over aan Theater de Speeldoos dat zich dan opmaakt voor een veelbelovend nieuw theaterseizoen.

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies