Theater de Speeldoos komt naar je toe deze zomer!

KLAPSTOELKABARET is een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst. Intieme en komische optredens in de buitenlucht... 

KLAPSTOELKABARET betekent genieten van live theater in de buitenlucht op een unieke locatie. Theater de Speeldoos slaat de handen ineen met buitenlocatie Buiten in de Kuil en impresariaat Korthals Stuurman die de artiesten en de speciale KLAPSTOELKABARET bus naar Lage Vuursche stuurt. Deze editie vindt plaats op donderdag 13 juli bij Buiten in de Kuil in Lage Vuursche. 

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond KLAPSTOELKABARET. We toeren deze zomer weer met ons mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en brengen het festivalgevoel naar je toe met intieme voorstellingen in de buitenlucht. Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, zie je favoriete cabaretier of ontdek de artiesten van de toekomst! Voor deze editie komen Kiki Schippers en Pieter Verelst naar Lage Vuursche!

Vanaf 18:00 uur is het veld bij Buiten in de Kuil te betreden. Met een eigen klapstoel of kleed neemt met plaast op het veld. Om 20:00 uur start de avond met de eerste artiest. Het is mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling gebruik te maken van een speciaal bbq-arrangement bij Buiten in de Kuil. Dit kan vooraf gereserveerd worden op hun website.naar de voorstelling