Foto: Danielle de Bruijn

Theater4daagse 2022 | Kaartverkoop gestart

De Theater4daagse is inmiddels niet meer weg te denken uit Baarn en de zevende editie komt er deze zomervakantie gelukkig weer aan! Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar weer iets leuks om naar uit te kijken. In de laatste week van de zomervakantie volgen de deelnemers vier dagen lang workshops in dans, toneel en zang. Met als kers op de taart een kleurrijke, fantasievolle eindvoorstelling op het podium in onze theaterzaal.

NIEUW NIEUW NIEUW: Theatermaken (11-14 jaar)
Naast het werken vanuit vaste tekstscenes, choreografieën en liedjes, is het vanaf dit jaar ook mogelijk om je in te schrijven voor het onderdeel theatermaken. Bij dit onderdeel ga je zelf aan de slag aan de hand van het uitgekozen thema. Je gaat zelf scènes maken en schrijven, liedteksten schrijven of dansen bedenken en uitvoeren. De docenten en hulptroepen van de Theater4daagse gaan je daarin coachen. Wat is er nou gaver dan het zelf kunnen maken van je eigen scènes, dansen en liedjes?

Boek nu! | di 16 t/m vr 19 aug
De kaartverkoop is gestart, dus je kunt je vanaf nu aanmelden!

MEER INFO & AANMELDEN

Laagdrempelig
Ook voor kinderen uit gezinnen met een smalle beurs is deelname mogelijk. Zij kunnen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld Soest-Baarn of het Declaratiefonds van de Gemeente Baarn. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Stichting Leergeld Soest-Baarn
Declaratiefonds Gemeente Baarn

Leuk én leerzaam
Deelnemen aan de Theater4daagse is leuk én leerzaam. Kinderen een leuke tijd bezorgen door bezig te zijn met cultuur is één doel. Maar deelname is ook nog eens heel leerzaam. Kinderen zetten tijdens die vier dagen stappen op het gebied van anticiperen, flexibiliteit, creativiteit, durf, presentatie, fysieke uitdrukkingsvaardigheid, samenwerken, zelfontwikkeling en zelfvertrouwen.

Organisatie
Ook dit jaar ligt de organisatie weer in de vertrouwde handen van dansdocente Rasarani Keilman (balletschool Marut Jorquera / Rani Art), zangcoach Gaby Kaihatu (Vocals by Gaby / MG Muziekschool Baarn-Soestdijk), theaterdocent Marc van Driel (Jeugdtheaterschool Marmelijn / Theaterhuis Marc van Driel) en Theater de Speeldoos.