Danielle de Bruijn

Compass Advocaten steunt ons theater

Compass Advocaten prijkt ook met een advertentie in de theaterbrochure die onlangs van de drukpers rolde. Daarnaast verbinden zij komend theaterseizoen opnieuw hun naam aan een voorstelling van acteur Huub Stapel. Was dat afgelopen seizoen de voorstelling Het Huwelijk; in maart 2023 is dit de voorstelling Alleen Familie.

Compass Familierecht Advocaten en Mediators is een advocatenkantoor uit Eemnes, voorheen gevestigd in Baarn, gespecialiseerd in het familierecht. Aan het roer staan Marjolijn Bakker en Mileen Quispel, beiden meester in de rechten en gespecialiseerd in echtscheidingszaken. De dames zijn al sinds 1998 advocaat en mediator en hebben hun krachten gebundeld in een samenwerking sinds 2017. Zij worden daarbij ondersteund door Astrid van Rooyen. Het drietal timmert voortvarend aan de weg en heeft een groot hart voor kunst en cultuur.

Marjolijn legt uit waarom Compass het theater in Baarn steunt: “Kunst en cultuur brengen inspiratie en ontspanning wat helpt nader tot elkaar te komen. Daar dragen wij graag aan bij.

De sponsoring van Het Huwelijk van Huub Stapel is ons goed bevallen. Daarom zetten we onze samenwerking graag voort,” voegt Mileen toe.

Een tevreden theaterdirecteur tenslotte: “Ik ben blij dat we weer een mooi bedrijf aan de Culturele Business Club hebben mogen toevoegen. Compass Advocaten draagt daarmee bij aan de continuïteit van cultuur in Baarn en toont haar maatschappelijke rol. Mede dankzij hun bijdrage kunnen we onze ambities op peil houden. Compass sluit daarmee aan in de rij bij Eethuys-Café ‘De Generaal’, Moore MTH Accountants en Kranendonk Experience Company. De Club groeit maar nieuwe leden blijven zeker welkom!”, lacht Tom van der Poel.