© Maarten Eykman

Gluren bij de Buren | zo 4 feb | meld je aan als act of huiskamer!

zo 4 feb | Gluren bij de Buren | Het leukste huiskamerfestival van Nederland komt weer naar Baarn!

Aanmelden als act of locatie (huiskamer) kan tot zo 10 dec. Meld je aan op glurenbijdeburen.nl

*****************************************************************************************

Gluren bij de Buren opent voordeuren in heel Nederland

Huiskamers en acts kunnen vanaf nu worden aangemeld

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts. Gluren bij de Buren strijkt neer op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium. Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via glurenbijdeburen.nl.

Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. Gluren bij de Buren zorgt ervoor dat de act past bij het formaat van het thuistheater. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met vele lokale partners. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl. 

Het festival vindt plaats in 23 gemeenten door heel Nederland: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Beverwijk, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Haarlem en Bloemendaal, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Oirschot, Utrecht, Enschede, Gouda, Zeist en Zoetermeer.  

Algemene informatie
Wat: Gluren bij de buren
Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00 
Waar: Verspreid over Nederland
Entree: Eigen bijdrage 
Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december via glurenbijdeburen.nl