Take a Seat & Meet

Schuif aan!

Onder het motto Take a Seat & Meet nodigt ons theater publiek uit dat het leuk vindt om met anderen in contact te komen, plaats te nemen aan onze aanschuiftafel. Deze tafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers, jong én oud. Ook publiek dat alleen naar een voorstelling komt, is van harte welkom. Gezelligheid en ongedwongenheid staan voorop. Onze gastvrouw schuift ook regelmatig aan. Maar tijdens iedere voorstellings- of filmavond ben je van harte welkom aan deze tafel, ook zonder gastvrouw!

Aarzel dus niet, Take a Seat & Meet!

----------------------------

Theater de Speeldoos wil meer zijn dan alleen een theaterzaal waar je naartoe gaat voor een voorstelling of film. Ze wil een echte ontmoetingsplek zijn voor het publiek. Een plek waar je bekenden of onbekenden kunt treffen, om onder het genot van een drankje een praatje te maken. Ons theater wil nog meer een plek van verbinding zijn waarbij gezelligheid en ongedwongenheid voorop staan. Om die verbinding tot stand te brengen is vanaf nu de kenmerkende hoedentafel in het theatercafé dé plek van ontmoeting; oftewel de aanschuiftafel.

Onder het motto Take a Seat & Meet nodigt ons theater publiek uit dat het leuk vindt om met anderen in contact te komen, plaats te nemen aan de hoedentafel. Dit is de tafel in het theatercafé waarboven een aantal hoeden dienst doen als verlichting en en daarmee onze 'aanschuiftafel' is. Deze plek van onmoeting is er voor iedereen: vaste gasten en nieuwe bezoekers. Maar ook publiek dat alleen naar een voorstelling komt, is van harte welkom. Welke pet - of ‘hoed’ - je ook op hebt, je bent welkom om aan te sluiten. Op sommige avonden neemt er ook een gastvrouw plaats aan de tafel. Maar ook als zij er niet is, is het publiek van harte welkom om aan te schuiven en andere te ontmoeten.

Theaterdirecteur Tom van der Poel over dit nieuwe concept: “Wij willen graag een ontmoetingsplek zijn voor mensen die er behoefte aan hebben om anderen te treffen. En daarmee een nog leuker avondje uit te bieden. Aan de aanschuiftafel kan nagepraat worden over de voorstelling maar dat is uiteraard niet verplicht. Gezelligheid staat voorop. Onze gastvrouw schuift regelmatig aan voor een praatje. We hopen hiermee een huiskamergevoel te creëren waar je anderen op een laagdrempelige manier ontmoet. Uit maar toch een beetje thuis, zal ik maar zeggen", aldus Van der Poel.

"We merken overigens de laatste jaren dat de groep bezoekers die één kaartje koopt, groeiende is. Voor die groep is het misschien leuk om te weten dat de hoedentafel nu dit doel dient. Ik moedig iedereen aan plaats te nemen. Ik zou willen zeggen: ‘take a seat and meet!”

Belangstellenden kunnen aan de aanschuiftafel voorafgaand aan een voorstelling of film, in de eventuele pauze en na afloop aanschuiven. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Take a Seat & Meet | Welke data?
Klik hier voor de data waarop er een gastvrouw bij de hoedentafel aanwezig zijn.