Take a Seat & Meet

Take a Seat & Meet

Onder het motto Take a Seat & Meet nodigt ons theater publiek uit dat het leuk vindt om met anderen in contact te komen, plaats te nemen aan onze hoedentafel. Deze tafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers, jong én oud. Ook publiek dat alleen naar een voorstelling komt, is van harte welkom. Gezelligheid en ongedwongenheid staan voorop. Gastvrouw Irene Venneker schuift ook regelmatig aan. Maar tijdens iedere voorstellings- of filmavond ben je van harte welkom aan deze tafel, ook zonder gastvrouw!

Aarzel dus niet, Take a Seat & Meet!

----------------------------

Theater de Speeldoos wil meer zijn dan alleen een theaterzaal waar je naartoe gaat voor een voorstelling of film. Ze wil een echte ontmoetingsplek zijn voor het publiek. Een plek waar je bekenden of onbekenden kunt treffen, om onder het genot van een drankje een praatje te maken. Ons theater wil nog meer een plek van verbinding zijn waarbij gezelligheid en ongedwongenheid voorop staan. Om die verbinding tot stand te brengen is vanaf nu de kenmerkende hoedentafel in het theatercafé dé plek van ontmoeting.

Onder het motto Take a Seat & Meet nodigt ons theater publiek uit dat het leuk vindt om met anderen in contact te komen, plaats te nemen aan de hoedentafel. Dit is de tafel in het theatercafé waarboven een aantal hoeden dienst doen als verlichting. De hoedentafel is er voor iedereen: vaste gasten en nieuwe bezoekers. Maar ook publiek dat alleen naar een voorstelling komt, is van harte welkom. Welke pet - of ‘hoed’ - je ook op hebt, je bent welkom om aan te sluiten. Op de avonden dat de hoedentafel deze plek van ontmoeting is, neemt er ook een gastvrouw plaats aan de tafel.

Theaterdirecteur Tom van der Poel over dit nieuwe concept: “Wij willen graag een ontmoetingsplek zijn voor mensen die er behoefte aan hebben om anderen te treffen. En daarmee een nog leuker avondje uit te bieden. Aan de hoedentafel kan nagepraat worden over de voorstelling maar dat is uiteraard niet verplicht. Gezelligheid staat voorop. Onze gastvrouw schuift graag aan voor een praatje. We hopen hiermee een huiskamergevoel te creëren waar je anderen op een laagdrempelige manier ontmoet. Uit maar toch een beetje thuis, zal ik maar zeggen", aldus Van der Poel.

"We merken overigens de laatste jaren dat de groep bezoekers die één kaartje koopt, groeiende is. Voor die groep is het misschien leuk om te weten dat de hoedentafel nu dit doel dient. Ik moedig iedereen aan plaats te nemen. Ik zou willen zeggen: ‘take a seat and meet!”

Belangstellenden kunnen aan de hoedentafel voorafgaand aan een voorstelling of film, in de eventuele pauze en na afloop aanschuiven. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het theater start per maandag 18 oktober met dit concept.

Take a Seat & Meet | Welke data?
Klik hier voor de data waarop gastvrouw Deanne Lassche of Irene Venneker bij de hoedentafel aanwezig zijn.