THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Opvliegers 4: Trossen Los! - foto: Arjan Benning

Opvliegers 4: Trossen Los!

zaterdag 1 december 2018 • 20.15 u

  • Cast: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford
  • Genre: KOMEDIE - TONEEL
  • Aanvang: 20.15 u
  • Speelduur: 90 min. - geen pauze
  • Waar: Grote Zaal
  • Soort: Try-out

Dompel onder in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins!

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop.

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is... En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise in Opvliegers 4: Trossen Los!

NB: In de theaterbrochure staat Antje Monteiro vermeld in de cast.

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in Opvliegers 4 – Trossen Los
Onlangs maakt Rick Engelkes Producties bekend dat Rian Gerritsen Antje Monteiro vervangt in Opvliegers 4:Trossen Los! Antje Monteiro speelde drie theaterseizoenen lang in de succesvolle vriendinnencomedy, maar gaat komend seizoen de rol vervullen van Donna in de musical Mamma Mia! Rian Gerritsen (afgelopen maanden te zien in de hit-serie De Luizenmoeder) gaat vanaf december 2018 samen met Sandra Mattie, Joanne Telesford en Anouk van Nes in Opvliegers 4 – Trossen los op reis. Dit keer kiezen de vrouwen, allen in een fase waar ze het liever niet over willen hebben, maar waar onbedaarlijk om gelachen kan worden, voor een reis met een cruiseschip.

Rian Gerritsen
Rian Gerritsen (1971) is onder meer bekend van de televisieseries Van Speijk, Dokter Deen, Celblok H, Spangas en De Luizenmoeder en de films Langer Licht, De wederopstanding van een klootzak en Kidnap. Na haar afstuderen (Toneelschool Arnhem) speelde ze jaarlijks in meerdere theaterproducties bij onder andere Art&Pro, de Theatercompagnie, Het Nationale Toneel, Theater het Amsterdamse Bos, TG Bloody Mary, Bos Theaterproducties, Suburbia en PS Theater in Leiden. Recent speelde zij in de voorstelling De Vader. Rian werkte ook veel in het jeugdtheater (Wederzijds en De Toneelmakerij). Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Italiaanse film Duo piccoli Italiani van Paulo Sassenelli.

DE ÉCHTE VRIENDINNENCOMEDY

tryout 75x75

Kaartprijs

€ 25,50 online
€ 26,00 kassa
• incl. consumptie

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies