THEATER DE SPEELDOOS BAARN • verrassend • inspirerend • verbindend
Talent On The Move - Foto: Marcel van Oostrom

Talent On The Move - Tournee 2019

vrijdag 8 maart 2019 • 19.30 u

  • Cast: Holland Dance Festival / Codarts Rotterdam
  • Genre: DANS
  • Aanvang: 19.30 u
  • Speelduur: met pauze
  • Waar: Grote Zaal

Nu al genieten van de topdansers van morgen!

Aanstormend danstalent vol explosiviteit en energie. Dat biedt de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam.

Talent On The Move toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door derdejaars dansstudenten van Codarts Rotterdam – de hotspot voor eigentijdse dans. Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd.

Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar. De productie Talent On The Move doet verschillende theaters in het land aan. De voorstelling is daarmee dé uitgelezen kans voor dansliefhebbers en -ontdekkers een breed palet van hedendaagse dans op de voet te volgen.  De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam.

Holland Dance Festival vindt haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert gedurende het jaar vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen, met als tweejaarlijks hoogtepunt het Holland Dance Festival in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden het jonge danstalent graag een landelijk podium. 

Talent On The Move levert de derdejaars dansvakstudenten veel waardevolle toneelervaring: de tournee langs verschillende theaters in Nederland biedt hen de mogelijkheid door het hele land podiumervaring op te doen en leert hen te ervaren hoe het is om in een professioneel dansgezelschap te dansen. Het programma van Talent On The Move bestaat uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en nieuw werk dat door opkomende choreografen speciaal voor de dansers is gecreëerd. Het afwisselende programma van bestaand repertoire en nieuwe creaties is een ware bruggenbouwer naar publiek in het hele land. In deze editie choreografieën van onder meer Jiří Kylián, Cayetano Soto, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire.

STEUN NIEUW DANSTALENT

Kaartprijs

€ 19,50 online
€ 20,00 kassa
€ 15,00 online | € 15,50 kassa | t/m 18 jaar
• incl. consumptie

Speeldoosbaarn.nl gebruikt cookies om de website zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Bezoekt u onze website, dan gaat u met deze Cookies