Gouderdom

Mylou Mazali
Cultureel/Maatschappelijk
wo 6 jul 15:00 - 17:00
€ 10 incl. drankjes en een hapje
wo 6 jul
15:00 - 17:00

Podium Gouderdom is een nieuwe manier van een 'avondje uit' voor senioren. Overdag genieten van een leuke voorstelling en tegelijkertijd nieuwe sociale contacten opdoen! 

Om de maand organiseert Gouderdom een nieuwe editie met steeds een andere programmering, voor ieder wat wils. Geen late avondshow, maar gewoon gezellig ’s middags van 15:00 tot 17:00. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Ben jij erbij?

Woensdag 6 juli is er live muziek in het theatercafé met mezzosopraan Mylou Mazali. Mylou neemt het publiek mee langs hoogtepunten uit de klassieke muziek en de opera. Zij brengt een prachtige selectie aria’s, gecombineerd met mooie opera anekdotes!

Kaarten via de Tickets button, of via babette@gouderdom.nl of 06 4109 7251.

Podium Gouderdom is een initiatief van Gouderdom; een platform speciaal voor 65-plussers die mooie verhalen en ervaringen met elkaar willen uitwisselen en behoefte hebben aan een ontmoeting en verbinding. Om de maand vindt een editie plaats, steeds met een andere programmering: een mooie voorstelling of film, een inspirerende lezing of een bijzonder muziekstuk. Geen late avondshow, maar gewoon gezellig ‘s middags met een hapje en drankje.

Entertainment en nieuwe sociale contacten
Elke editie van het Podium Gouderdom bestaat uit twee delen: het eerste uur is entertainment. Het tweede deel is bedoeld om samen na te praten, nader kennis te maken en verhalen en ervaringen uit te wisselen, aan de hand van leuke vragen of stellingen. Dit alles onder het genot van hapjes en drankjes.

Samenwerking
Podium Gouderdom is een samenwerking tussen Gouderdom, Welzijn Baarn en Theater de Speeldoos met als doel ouderen met elkaar in contact te brengen en verbindingen te leggen waar dat mogelijk is.