© Hadewych Veys

Sunday Session

Wisselende artiesten met liveband
zo 18 dec - zo 26 mrt
Ticketprijs excl. consumptie | kassa + € 1,- | Kids t/m 12 jaar gratis
zo 18 dec
-
zo 26 mrt

Een heerlijke, muzikale zondagmiddag!

In de afgelopen seizoenen is menig feestje gebouwd in het theatercafé tijdens de Sunday Sessions. In een ongedwongen, café-achtige sfeer en met steeds wisselende artiesten wordt een fantastisch muzikaal feest gecreëerd waar het plezier vanaf spat! De line-up blijft tot op het laatste moment geheim, maar topartiesten zijn gegarandeerd. Liefhebbers van pop, jazz & soul kunnen hun hart ophalen. Onder het genot van een hapje 
en drankje betekent dit puur genieten op de zondagmiddag.

Natuurlijk keren ook Marlayne Sahupala en haar liveband weer terug tijdens de Sunday Sessions. Maar ook nieuwe artiesten zullen dit seizoen de Sunday Sessions verzorgen. Zo blijven de Sunday Sessions altijd weer een muzikale verrassing!

Op zondagmiddag 27 november is de Sunday Session met DRI3MAN!

DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp. Bij toeval ontdekten zij dat hun drie stemmen, wanneer zij samenzingen, buitengewoon goed bij elkaar ‘kleuren’. Naast de talloze gezamenlijke studiosessies laten de mannen nu ook live horen wat diverse gerenommeerde studioproducers zo enthousiast maakt. Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en saxofoon brengt DRI3MAN West Coast-gerelateerde nummers uit de jaren 70 en 80 (Eagles, Jackson Browne, the Monkees, Doobie Brothers)

 

Onderdeel van:
Sunday Sessions

Geniet met een hapje & drankje

Naast geweldige muziek en lekkere drankjes is goed eten ook een vast onderdeel van de Sunday Sessions. Daarom komt de Baarnse Keurslager Matthijssen naar ons theater om je te voorzien van de heerlijkste hapjes! Bestel je iets? Dan graag afrekenen per pin.

Menu (€ 5 per portie)

 • Licht gekruide runderhamburger
  Met huisgemaakte chutney

 • Honey Pops
  Kippendij omwikkeld met rookspek en gekarameliseerd met honing en BBQ saus

 • Gegrilde tv-sticks
  Gekruide borrelhapjes

 • Gevulde courgette
  Met zongedroogde tomaat, mozzarella en diverse groene kruiden

Welkom aan onze bar | Pin only
Voor drankjes kun je terecht aan onze bar. Contant betalen is in ons theater niet meer mogelijk. Wij vragen je dan ook aan onze bar met pinpas (bij voorkeur contactloos) of mobiele telefoon af te rekenen.