Foto: Fotografie ALEK

Lenette van Dongen

Dat doet ze anders nooit (try-out)
za 17 dec 20:15 - 22:15
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
za 17 dec
20:15 - 22:15
  • za 17 dec
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
    Uitverkocht

Rauwer en eerlijker wordt het niet

Na de bevrijdende kleurexplosie van de show Paradijskleier gaat Lenette van Dongen in haar nieuwe show nóg een stap verder op zoek naar totale vrijheid. 

Wie zou ik nog kunnen zijn…. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. 

Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen! 

Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. 

Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

 

Foto: Fotografie ALEK
Dat doet ze anders nooit | Lenette van Dongen

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen