© Mark Engelen

The Legends We’ve Lost

Buddy Vedder & A Perfect Combination
vr 2 dec - za 3 dec
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
vr 2 dec
-
za 3 dec

Stilzitten is onmogelijk!

Muziek overstijgt generaties. Daarom nemen Buddy Vedder & A Perfect Combination je mee terug naar de jaren 70 en 80, waar ze de helden eren die ons zijn ontvallen, maar die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Van Hotel California tot Purple Rain en van Boogie Wonderland tot Beat It.

Beleef de grootste hits van overleden ‘Legends’ als George Michael, Prince, Michael Jackson, Glen Frey (The Eagles), Maurice White (Earth Wind & Fire) en Whitney Houston dankzij de swingende live band onder leiding van Danny Sahupala (Sister Sledge, Pointer Sisters).

The Legends We’ve Lost is een feestelijke theatershow waarbij stilzitten onmogelijk is.

Onderdeel van:
Schuif gezellig aan!

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling (op za 3 dec: op vr 2 dec rijdt de Volvo niet) en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen (voor za 3 dec)

-------------------

Schuif gezellig aan!

Ontmoet bij deze voorstelling andere bezoekers en maak gezellig een praatje! Ongedwongenheid staat voorop. Neem plaats aan de 'aanschuiftafel' in ons theatercafé. Deze tafel is er voor iedereen: vaste gasten én nieuwe bezoekers, jong én oud. Maar ook publiek dat alleen naar de voorstelling komt, is van harte welkom. Onze gastvrouw Boukje schuift op za 3 dec (niet op vr 2 dec) ook aan. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Aarzel niet, Take a Seat & Meet! Daarmee wordt jouw avondje uit nog leuker!

Klik hier voor meer info

Credits

Regie: Florus van Rooijen
Producent: The Fame Game i.s.m. Senf Producties