© desperado music productions

Nashville's Country Cafe

Jordyn Mallory, Pam MacBeth and Jacky
za 12 nov 20:15 - 22:45
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
za 12 nov
20:15 - 22:45
  • za 12 nov
    20:15 - 22:45
    Pauze 21:20
    Theaterzaal

Een avond vol met de mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western!

In Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini en Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren.

Met maar liefst drie zangeressen wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. Jordyn Mallory, Pam Macbeth en Jacky brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire.

Jordyn Mallory is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treedt op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.

De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scène en speelde in vele muziekvideo’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, diverse tv-specials van Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar.

Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers.

Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen