© Carla Gorter Fotografie

Tribute to Stevie Wonder

A Perfect Combination
za 8 okt 20:15
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
za 8 okt
20:15
  • za 8 okt
    20:15
    Theaterzaal

Signed, sealed, delivered!

A Perfect Combination is opgezet door Marlayne en Danny Sahupala waarbij in samenwerking met verschillende artiesten, tribute concerten en muziekproducties worden opgezet in de vorm van een clubtour en een reeks theaterconcerten. Uiteraard mag een tribute aan Stevie Wonder niet ontbreken.

Marlayne Sahupala ontvangt een keur aan artiesten die samen met haar het repertoire van grootmeester Stevie Wonder zullen vertolken i.s.m. een liveband o.l.v. Danny Sahupala.

Gasten bij de vorige tributes waren Shirma Rouse, Buddy Vedder, Jim Bakkum, Nurlaila Karim, Brainpower, Do, Ruud Breuls, Lo van Gorp en Leona Philippo.

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen