© Carla Gorter Fotografie

Tribute to Stevie Wonder

A Perfect Combination
NIEUWE DATUM!
za 1 apr 20:15 - 22:05
Ticketprijs incl. consumptie | kassa + € 1,-
za 1 apr
20:15 - 22:05
  • za 1 apr
    20:15 - 22:05
    Pauze 21:00
    Theaterzaal

Signed, sealed, delivered!

A Perfect Combination is opgezet door Marlayne en Danny Sahupala waarbij in samenwerking met verschillende artiesten, tribute concerten en muziekproducties worden opgezet in de vorm van een clubtour en een reeks theaterconcerten. Uiteraard mag een tribute aan Stevie Wonder niet ontbreken.

Marlayne Sahupala zal samen met Leona Philippo, Lo van Gorp, Tollak Ollestad en 80ca (Erica Greenfield) het repertoire van grootmeester Stevie Wonder vertolken i.s.m. een liveband o.l.v. Danny Sahupala. Nummers als I Wish, Signed Sealed Delivered en Don’t you worry ‘bout a thing komen dan ook zeker voorbij!

 

Deze voorstelling is verplaatst van za 8 okt naar za 1 apr. Kaartkopers zijn hierover per e-mail geïnformeerd.

Tribute to Stevie Wonder - A Perfect Combination

VIP voor één avond? | Speeldoos VIP Vervoer
Heb je je altijd al een keer VIP willen voelen? Dat kan! Samen met partner Volvo Buitenweg bieden wij het SPEELDOOS VIP VERVOER.

Hoe werkt 't?
Je boekt kaarten voor deze voorstelling en vraagt het VIP Vervoer aan. Uit de aanvragen loten wij een winnaar. Win je? Dan ben je onze VIP van de avond en word je thuis opgehaald door onze chauffeur en ook weer thuisgebracht. Op de voorstellingsavond hebben wij voor je/jullie een tafeltje gereserveerd en ontvang je voorafgaand aan de voorstelling van ons een kopje koffie/thee en na afloop een drankje naar keuze.

Klik hier om het VIP Vervoer aan te vragen